Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 21 лютого 2022 13:23

13/46. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності (вул.Центральна)

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ТРИНАДЦЯТА
CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«16» лютого 2021 року

Кремінна

№13/46

Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо
проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності громадянину --
(вул. Центральна, 170)

 

Розглянувши заяву громадянина -- щодо надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою на земельну ділянку із земель промисловості під об’єктом нерухомого майна з послідуючою передачею її в оренду, враховуючи договір оренди землі від 26.10.2001 року, який не поновлений та Рішення Кремінського районного суду справа № 414/2589/20, провадження № 2/414/66/2021 виданого 15.02.2021 року щодо визначення права власності на нерухоме майно, керуючись ст.ст. 12, 83, 123, 124 Земельного кодексу України, ст.22 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська виданого рада.

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати дозвіл громадянину --, який мешкає за адресою: --, на складання технічних документацій із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності із земель промисловості приблизною площею 0,30 га, розташованої за адресою: м. Кремінна, вул. Центральна, 170, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості – утримання 89/100 часток нерухомого майна - будівель та споруд з послідуючою передачею її в оренду.
  2. Заявнику оформити через землевпорядну організацію, яка має право на виконання цих робіт, технічну документацію із землеустрою, погодити у встановленому законом порядку та надати міській раді на розгляд та затвердження.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

Міський голова                     Володимир СТРУК

Read 328 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG