Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 21 лютого 2022 10:31

13/22. Про затвердження Положення про публічні електронні консультації з громадськістю з питань, віднесених до компетенції органів місцевого самоврядування в Кремінській міській ТГ

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ТРИНАДЦЯТА
CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«16» лютого 2022 року

Кремінна

№ 13/22

Про затвердження Положення про публічні електронні
консультації з громадськістю з питань, віднесених до компетенції
органів місцевого самоврядування в
Кремінській міській територіальній громаді

На виконання Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, з метою інституційного забезпечення та впорядкування процесу проведення електронних публічних консультацій в Кремінській міській територіальній громаді, для безпосередньої участі членів територіальної громади у здійсненні місцевого самоврядування, керуючись статтями 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

1) Затвердити Положення про публічні електронні консультації з громадськістю з питань, віднесених до компетенції органів місцевого самоврядування в Кремінській міській територіальній громаді згідно з додатком.

2) Відділу внутрішньої політики, преси та інформації створити на офіційному сайті громади розділ «Електронні консультації та опитування» з посиланням на веб-портал «Е-консультації» з відповідними підрозділами згідно з напрямками Положення. Надати доступ відповідним структурним підрозділам Кремінської міської ради до адміністрування веб-порталу «Е-консультації» для здійснення наповнення необхідною інформацією, провести навчання посадових осіб та надавати необхідну консультаційну допомогу.

3)         Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію постійна комісія з питань регламенту, законності, депутатської діяльності та етики.

Міський голова                     Володимир СТРУК

Read 960 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG