Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 28 грудня 2021 16:33

12/25. Про затвердження Програми висвітлення діяльності Кремінської міської ТГ, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ДВАНАДЦЯТА
CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«22» грудня 2021 року

Кремінна

№ 12/25

Про затвердження Програми висвітлення
діяльності Кремінської міської територіальної
громади, її виконавчих органів, посадових осіб
та депутатів у засобах масової інформації

 

З метою забезпечення відкритості і прозорості у діяльності Кремінської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів Кремінської міської ради через залучення засобів масової інформації до висвітлення їх діяльності, сприяння безперешкодній реалізації конституційного права громадян Кремінської громади на інформацію і свободу слова реалізації державної політики у сфері охорони здоров’я, відповідно до Законів України “Про інформацію”, “Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні”, “Про порядок висвітлення діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування в Україні засобами масової інформації ”, керуючись статтею 26, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Програму висвітлення діяльності Кремінської міської територіальної громади, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації на 2022 – 2023 роки (додається).
  2. Фінансування заходів Програми проводити в частині зобов’язань міської ради та в межах асигнувань, передбачених у міському бюджеті Кремінської міської територіальної громади на відповідний бюджетний рік.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів.

 

Міський голова                          Володимир СТРУК

Read 172 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG