Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 28 грудня 2021 16:26

12/21. Про припинення діяльності КП «ЧЕРВОНОПОПІВСЬКИЙ БЛАГОУСТРІЙ» шляхом ліквідації

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ДВАНАДЦЯТА
CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

22 грудня 2021 року

Кремінна

 № 12/ 21

Про припинення діяльності КП «ЧЕРВОНОПОПІВСЬКИЙ БЛАГОУСТРІЙ» шляхом ліквідації

 

З метою оптимізації управління суб’єктами господарювання комунальної форми власності, відповідно ст.ст. 104, 105,110,111 Цивільного кодексу України, ст.ст. 59, 78 Господарського кодексу України на виконання ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Припинити діяльність комунального підприємства «ЧЕРВОНОПОПІВСЬКИЙ БЛАГОУСТРІЙ» шляхом ліквідації (код ЄДРПОУ 38551459).
  2. Встановити строк припинення КП «ЧЕРВОНОПОПІВСЬКИЙ БЛАГОУСТРІЙ» не раніше 2 місяців з дня публікації дати оприлюднення повідомлення на офіційному сайті.
  3. Призначити ліквідатором КП «ЧЕРВОНОПОПІВСЬКИЙ БЛАГОУСТРІЙ» головного спеціаліста з юридичних питань відділу з питань житлово-комунального господарства, екології та управління комунальним майном Романчук Яну Валентинівну (ІПН 2869010809).
  4. Визначити місцезнаходження ліквідатора Луганська обл., м.Кремінна, просп.Дружби,13.
  5. Ліквідатору КП «ЧЕРВОНОПОПІВСЬКИЙ БЛАГОУСТРІЙ»:

5.1. В установленому законом порядку протягом трьох робочих днів з дати прийняття цього рішення повідомити орган, що здійснює державну реєстрацію, про прийняття рішення щодо припинення дії юридичної особи КП «ЧЕРВОНОПОПІВСЬКИЙ БЛАГОУСТРІЙ» та подати необхідні документи для внесення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців відповідних записів.

5.2. Попередити працівників КП «ЧЕРВОНОПОПІВСЬКИЙ БЛАГОУСТРІЙ» про ліквідацію підприємства.

5.3. Встановити строк для вимог кредиторів до юридичної особи КП «ЧЕРВОНОПОПІВСЬКИЙ БЛАГОУСТРІЙ», два місяці з дня опублікування повідомлення про рішення щодо припинення юридичної особи.

5.4. Опублікувати в офіційних засобах масової інформації оголошення про ліквідацію КП «ЧЕРВОНОПОПІВСЬКИЙ БЛАГОУСТРІЙ».

5.5.Забезпечити дотримання встановлених чинним законодавством України прав та соціально-економічних гарантій працівників КП «ЧЕРВОНОПОПІВСЬКИЙ БЛАГОУСТРІЙ» під час проведення процедури ліквідації.

5.6. Здійснити інвентаризацію основних засобів, нематеріальних активів, товарно-матеріальних цінностей, грошових коштів, документів і розрахунків КП «ЧЕРВОНОПОПІВСЬКИЙ БЛАГОУСТРІЙ» .

5.7. Здійснити інші організаційно-правові заходи, пов’язані з ліквідацією КП «ЧЕРВОНОПОПІВСЬКИЙ БЛАГОУСТРІЙ» , відповідно до вимог чинного законодавства України.

5.8. У термін встановлений законодавством, з моменту опублікування повідомлення про ліквідацію скласти передавальний акт щодо ліквідації КП «ЧЕРВОНОПОПІВСЬКИЙ БЛАГОУСТРІЙ» та надати його на затвердження сесії Кремінської міської ради.

5.9. Забезпечити передачу документів, які підлягають тривалому зберіганню, до відповідної архівної установи у порядку, визначеному чинним законодавством України

  1. Фінансовому відділу Кремінської міської ради передбачити кошти для здійснення реєстрації припинення юридичної особи КП «ЧЕРВОНОПОПІВСЬКИЙ БЛАГОУСТРІЙ».
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійно діючу депутатську комісію з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів та постійно діючу комісію з питань житлово-комунального господарства, розвитку суб'єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту, транспорту та зв'язку.

 

Міський голова                     Володимир СТРУК

Read 135 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG