Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 28 грудня 2021 15:10

12/6. Про затвердження Програми підтримки ОСББ Кремінської міської територіальної громади на 2022-2023 роки

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ДВАНАДЦЯТА
CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

22 грудня 2021 року

Кремінна

№ 12/6

Про затвердження Програми
підтримки об’єднань співвласників
багатоквартирних будинків (ОСББ)
Кремінської міської територіальної
громади на 2022-2023 роки

 

Розглянувши клопотання виконавчого комітету Кремінської міської ради щодо затвердження Програми підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків ОСББ Кремінської міської територіальної громади на 2022-2023 роки, яку ухвалено рішенням виконавчого комітету Кремінської міської ради від 21.12.2021 року, з метою сприяння створенню об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та вдосконалення відносин, що виникають у сфері обслуговування житлового фонду об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, керуючись пунктом 22 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Програму підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) Кремінської міської територіальної громади на 2022-2023 роки (надалі Програма).
    Додаток 1 – 9 арк.
  2. Затвердити план-графік заходів Програми підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) Кремінської міської територіальної громади на 2022-2023 роки.
    Додаток 2 – 1 арк.
  3. Фінансування заходів Програми проводити в частині зобов’язань міської ради та в межах асигнувань, передбачених у міському бюджеті Кремінської міської територіальної громади на відповідний бюджетний рік.
  4. Координація та організація виконання Програми здійснюється відділом з питань житлово-комунального господарства, екології та управління комунальним майном Кремінської міської ради.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію Кремінської міської ради з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів та комісію Кремінської міської ради з питань житлово–комунального господарства, розвитку суб'єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту, транспорту та зв'язку.

 

Міський голова                     Володимир СТРУК

Read 132 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG