Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 28 грудня 2021 14:50

12/2. Про затвердження Міської програми створення сприятливих умов проведення призову громадян України для проходження військової служби у 2022-2024 р.р.

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ДВАНАДЦЯТА
CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

 22 грудня 2021 року

Кремінна

№ 12/2

Про затвердження Міської програми створення сприятливих умов проведення
призову громадян України для проходження військової служби у 2022-2024 р.р.

 

З метою забезпечення своєчасного та якісного комплектування Збройних Сил України військовослужбовцями, організації проведення заходів та належного виконання завдань з напрямку сприяння призову громадян на військову службу, визначення кількості та ступеня придатності осіб до військової служби, що дає змогу провести попередній розподіл призовних ресурсів по видах Збройних Сил України та покращити стан виконання законодавства про військовий обов’язок та військову службу в Україні, враховуючи програмно-цільовий метод складання та виконання місцевого бюджету, керуючись п. 22 ч.1 ст.26, ч.2, п.3 ч.4 ст.42, п.1 ч.3 ст.50, ч.1 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада;

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Міську програму створення сприятливих умов проведення призову громадян України для проходження військової служби у 2022-2024 р.р. (додається).
  2. Забезпечення виконання цього рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків у відповідності до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».
  3. У відповідності до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» (п. 5 ч. З ст. 50) секретарю Крмінської міської ради забезпечити своєчасне доведення цього рішення до виконавців та організувати контроль за його виконанням.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань соціально-економічного розвитку, планування бюджету та фінансів.

 

Міський голова                     Володимир СТРУК

Read 155 times

Main Menu

Kremins'ka TG