Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 15 листопада 2021 15:03

11/41. Про надання згоди на прийняття з державної власності у комунальну власність Кремінської територіальної громади іншого окремого індивідуально визначеного майна

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ОДИНАДЦЯТА
CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

 10 листопада 2021 року

Кремінна

№ 11/41

Про надання згоди на прийняття
з державної власності у комунальну
власність Кремінської територіальної
громади іншого окремого індивідуально
визначеного майна

 

З метою підвищення рівня своєчасного доведення сигналів та інформації з питань цивільного захисту до органів управління і сил цивільного захисту, об’єктів господарювання та населення Кремінської територіальної громади, керуючись пунктом 6, 7 частини другої статті 19, статтею 30 Кодексу цивільного захисту України, пунктом 51 частини першої статті 26, частиною другою статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», постановою Кабінету Міністрів України від 27.09.2017 року № 733 «Про затвердження Положення про організацію оповіщення про загрозу виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій та зв’язку у сфері цивільного захисту», Кремінська міська рада,

ВИРІШИЛА:

  1. Надати згоду на безоплатне прийняття в установленому законодавством порядку з державної власності зі сфери управління Луганської обласної державної адміністрації у комунальну власність Кремінської територіальної громади іншого окремого індивідуально визначеного майна, згідно переліку, що додається.
  2. Вважати таким, що втратило чинність рішення міської ради від 06.05.2021 № 7/13 «Про надання попередньої згоди на приймання в установленому порядку в комунальну власність Кремінської територіальної громади апаратури оповіщення».
  3. Встановити, що майно, зазначене у пункті 1, буде використовуватись виключно за цільовим призначенням, органами місцевого самоврядування, у складі місцевої автоматизованої системи централізованого оповіщення, відповідно п. 2 ст. 19 Кодексу цивільного захисту України, оскільки до повноважень органів місцевого самоврядування у сфері цивільного захисту належить створення та підтримання у постійній готовності місцевої системи централізованого оповіщення про загрозу або виникнення надзвичайних ситуацій, здійснення її модернізації та забезпечення функціонування, забезпечення оповіщення та інформування населення про загрозу і виникнення надзвичайних ситуацій, та не буде відчужуватись у приватну власність.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійно діючу комісію Кремінської міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва, транспорту, зв'язку та сфери послуг.

 

Міський голова                     Володимир СТРУК

Read 186 times

Main Menu

Kremins'ka TG