Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 16 листопада 2021 11:34

11/67. Про внесення змін до договору оренди землі, укладеного з ФОП Кушнаренко О.В.

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ОДИННАДЦЯТА
CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«10» листопада 2021 року

Кремінна

№11/67

Про внесення змін до договору оренди землі від 27.06.2018 р. укладеного з ФОП Кушнаренко О.В.
(пров. Дружби)

 

Розглянувши заяву громадянки -- щодо внесення змін до договору оренди землі у зв’язку з закриттям підприємницької діяльності, керуючись ст. 26, 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обмежень», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Внести зміни в Договір оренди землі від 27.06.2018 року, відповідно до якого зареєстровано право оренди на земельну ділянку у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно від 27.06.2018 за № 26883052, виклавши його в наступній редакції:

«орендар - громадянка --»

  1. Усі інші умови вищезазначеного договору оренди землі залишити без змін.

  2. Орендарю в місячний строк укласти Угоду № 1 до вищевказаного договору оренди землі та провести у встановленому законом внесення змін до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

  3. По закінченню терміну договору оренди землекористувач зобов'язаний провести роботи по поновленню або приведенню до придатного стану для подальшого використання ділянки при її поверненні.

  4. Відділу із земельних питань та природних ресурсів апарату міської ради внести відповідні зміни в земельно-кадастрову документацію після укладення Угоди до Договору оренди землі та проведення внесення змін до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

Міський голова                     Володимир СТРУК

Read 205 times

Main Menu

Kremins'ka TG