Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 16 листопада 2021 11:24

11/59. Про припинення права сервітуту на земельну ділянку ФОП Березіну І.М. та укладання договору сервітут з ФОП Сухар Н.С.

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ОДИННАДЦЯТА CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«10» листопада 2021 року

Кремінна

№11/59

Про припинення права сервітуту на земельну ділянку ФОП Березіну І.М. та укладання договору сервітут з ФОП Сухар Н.С.
(м. Кремінна, пл. Кооперативна, район буд. 38)

 

Розглянувши заяву ФОП Сухар Н.С. щодо переукладання договору сервітуту на земельну ділянку під тимчасовою спорудою у зв’язку з викупом тимчасової споруди відповідно до Договору купівлі-продажу від 09.09.2021 року, керуючись ст.ст. 12, 83, 120, 124 Земельного кодексу України, ст. 287, 288 Податкового кодексу України, Законом України “Про оренду землі”, ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, рішенням 7 сесії Кремінської міської ради 8 скликання від 06.05.2021 р. № 7/32 “Про встановлення розміру орендної плати за земельні ділянки в адміністративних межах Кремінської територіальної громади”, Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Припинити фізичній особі-підприємцю Березіну Ігорю Миколайовичу, який мешкає за адресою: --, право сервітуту на земельну ділянку площею 0,0028 га, кадастровий номер: 4421610100:02:138:0003, яка розташована по пл. Кооперативна, район буд. 38, м. Кремінна, надана для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – установки малої архітектурної форми – торгового павільйону, у зв’язку з відчуженням торгового павільйону, шляхом укладання Угоди про припинення договору про встановлення земельного сервітуту від 12.02.2018 року, відповідно до якого зареєстровано право сервітуту на земельну ділянку у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно від 13.02.2018 року № 24897545.
  2. Укласти договір про встановлення земельного сервітуту з фізичною особою-підприємцем Сухар Ніною Сергіївною, яка мешкає за адресою: --, при умовах виконання п.3. даного рішення, строком на 5 років на земельну ділянку комунальної власності із земель житлової та громадської забудови у встановлених межах, кадастровий номер: 4421610100:02:138:0003, площею 0,0028 га, яка розташована по пл. Кооперативна, район буд. 38, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – установки малої архітектурної форми – торгового павільйону.
  3. Сервітуріарію:

3.1. Виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України.

3.2. У місячний термін укласти Договір Сервітуту, провести у встановленому законом порядку реєстрацію права сервітуту на земельну ділянку.

3.3. Майново-правові питання вирішувати у встановленому порядку.

3.4. Укласти з Кремінською міською радою Договір про співробітництво з благоустрою прилеглої території та обслуговування закріпленої території в м. Кремінна.

3.5. У п'ятиденний термін після реєстрації права сервітуту на земельні ділянки надати копію Витягу про реєстрацію права сервітуту на земельні ділянки Головному управлінню ДПС у Луганській області.

3.6. У п'ятиденний термін після реєстрації права сервітуту на земельні ділянки надати копії Витягу про реєстрацію права сервітуту на земельні ділянки до відділу із земельних питань та природних ресурсів міської ради.

  1. Встановити з дати укладання договору Сервітуту річну плату за земельні ділянки в розмірі 12 % від нормативної грошової оцінки земельних ділянок з застосуванням наступної індексації відповідно до нормативних актів на наступні роки, з правом перегляду плати один раз у три роки та внесенням плати згідно чинного законодавства шляхом перерахування коштів на рахунок місцевого бюджету.
  2. По закінченню терміну договору Сервітуту землекористувач зобов'язаний провести роботи по поновленню або приведенню до придатного стану для подальшого використання ділянок при їх поверненні.
  3. Відділу із земельних питань та природних ресурсів міської ради внести відповідні зміни в земельно-кадастрову документацію після укладення Договору про встановлення земельного сервітуту та проведення Державної реєстрації права сервітуту на земельну ділянку.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                     Володимир СТРУК

Read 178 times

Main Menu

Kremins'ka TG