Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 08 серпня 2023 10:17

2023/212. Про затвердження Програми підтримки ВПО з числа мешканців Кремінської міської ТГ на період дії воєнного стану в Україні на 2023-2025 роки

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
СЄВЄРОДОНЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

07 серпня 2023 року

Кремінна

№01-08/212

Про затвердження Програми підтримки внутрішньо переміщених осіб
з числа мешканців Кремінської міської територіальної громади
на період дії воєнного стану в Україні на 2023-2025 роки

Відповідно до Постанови Верховної Ради України «Про здійснення начальниками Кремінської і Рубіжанської міських військових адміністрацій Сєвєродонецького району Луганської області повноважень, передбачених частиною другою статті 10 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» від 01 липня 2022 року № 2333-ІХ, з урахуванням Наказу Міністерства здоров’я України від 10.03.2022 № 458 «Про затвердження Мінімальних вимог щодо забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення під час екстреного облаштування місць тимчасового перебування осіб, які вимушені покинути місця постійного проживання у зв'язку з військовою агресією Російської Федерації», керуючись ст. ст. 4, 10, пунктом 8 частини 6 статті 15 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», з метою стимулювання мотивації до праці, матеріальної підтримки, вирішення житлових питань та надання соціальної, адміністративної та інших видів допомог внутрішньо переміщеним особам

зобов’язую:

  1. Затвердити Програму підтримки внутрішньо переміщених осіб з числа мешканців Кремінської міської територіальної громади на період дії воєнного стану в Україні на 2023-2025 роки (надалі – Програма), що додається.

  2. Відповідальним виконавцям забезпечити виконання та фінансування заходів, передбачених Програмою в межах затверджених видатків у бюджеті територіальної громади на відповідний бюджетний період.

  3. Загальному відділу забезпечити оприлюднення даного розпорядження у встановленому законом порядку та розміщення інформації про хід виконання заходів Програми на офіційному сайті Кремінської міської військової адміністрації.

  4. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

Начальник військової адміністрації                       Олександр ДУНЕЦЬ

Read 103 times

Main Menu

Kremins'ka TG