Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 06 травня 2024 09:07

Презентовано бренд «Зроблено в Україні»

Щодня українці обирають, що купити. Коли ми купуємо українське, ми підтримуємо українську економіку та посилюємо український бізнес. Адже в середньому до 40% від вартості повертається до держави й дає більше можливостей для підтримки наших міст і тих, хто нас захищає.

Державний бренд «Зроблено в Україні» допомагає виділити товари, вироблені українським виробником, серед подібних товарів в обігу, популяризувати товари українського виробництва та стимулювати внутрішній попит на них.

Для популяризації товарів, вироблених в Україні, активізації бізнесу до платформи «Зроблено в Україні» надаємо гайдлайт бренду «Зроблено в Україні», в якому міститься детальна інформація щодо вимог щодо застосування торгової марки «Зроблено в Україні», опис, колір, побудова та вимоги щодо розміщення лого та доступне лого для завантаження.

Детальніше з гайдлайтом можна ознайомитись за посиланням.

Суб'єктам господарювання, незалежно від форми власності, дозволяється використовувати торговельну марку «Зроблено в Україні» з дотриманням вимог зазначеного брендбуку для маркування продукції, а також для створення графічних, відео чи аудіо матеріалів, спрямованих на просування та популяризацію бренду «Зроблено в Україні»; також використовувати графічні та відео матеріали Міністерства економіки України, які розміщені на офіційному сайті програми.

Read 29 times
Kremins'ka TG