Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Неділя, 31 березня 2024 18:07

Протягом березня 2024 року Кремінською міською військовою адміністрацією забезпечено роботу з розгляду звернень громадян

Так, впродовж цього місяця до Кремінської МВА надійшло 41 індивідуальне звернення, з них: 30 письмових та 11 звернень, прийнятих на особистому прийомі керівництвом.
 
У зверненнях порушувалися наступні питання:
  • стосовно отримання одноразової грошової допомоги на лікування, реабілітацію після поранення, сім’ям загиблих військовослужбовців - 29;
  • соціальна політика – 7. З них:
- щодо оформлення допомоги малозабезпеченим сім’ям та одиноким матерям - 1;
- щодо перереєстрації ВПО - 3;
- надання консультації в оформленні пенсії - 1;
- отримання гуманітарної допомоги ВПО - 2;
- реєстрація фізичної особи-підприємця - 1;
- врегулювання трудових відносин – 1;
- житлова політика - 1;​
- з інших питань - 2.​
 
У звітний період розглянуто 41 звернення громадян, на які надано відповіді та роз'яснення у встановлений законом термін.
 
Також працівниками Кремінської міської військової адміністрації було надано майже 700 консультацій та роз'яснень ВПО Луганської області, які звернулись на телефон «гарячої лінії» гуманітарних хабів.
 
Нагадуємо, що звернення можна надіслати на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., шляхом заповнення відповідної форми на веб-сайті Кремінської міської військової адміністрації у розділі «Звернення громадян», або за номером телефону: +380958207124.
Read 64 times
Kremins'ka TG