Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 26 березня 2024 09:07

День Національної гвардії України 2024

Сьогодні ми відзначаємо важливу подію в історії нашої країни - 10-ту річницю з дня утворення Національної гвардії України.

Національна Гвардія України є невід'ємною складовою системи національної безпеки та оборони держави. За десять років існування Нацгвардія продемонструвала свою величезну важливість у забезпеченні безпеки нашої країни, захисті її суверенітету та територіальної цілісності. 10 років нацгвардійці захищають наші сім’ї і роблять усе, щоб наша держава вистояла у боротьбі з агресором.

Шановні військовослужбовці Національної гвардії України!

Висловлюємо глибоку повагу і подяку кожному бійцю Національної гвардії України за ваші мужність, патріотизм, ратну працю, самовідданість при виконанні завдань, за вірність присязі, військовому та громадянському обов'язку.

Вшануємо пам'ять загиблих гвардійців, які віддали свої життя заради майбутнього нашої країни. Про подвиг кожного із них завжди пам’ятатимемо.

Зичимо бійцям Національної Гвардії України міцного здоров’я, успіхів і терпіння у важливій місії забезпечення безпеки та стабільності в нашій країні. Нехай Господь береже вас і ваші родини! Вами пишаються країна та світ!

З повагою, Кремінська міська військова адміністрація

Read 76 times
Kremins'ka TG