Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Неділя, 28 січня 2024 09:07

Кремінський ЦНАП працює та підтримує

З початку 2024 року управлінням «Центр надання адміністративних послуг» Кремінської міської військової адміністрації надано понад 190 консультацій громадянам щодо отримання адміністративних послуг, в тому числі, реєстрація/зняття з реєстрації місця проживання, а також 17 консультацій щодо отримання компенсації за зруйноване майно (станом на 26.01.24 р.). Спеціалістами ЦНАПу оброблено 18 повідомлень від Державної міграційної служби України в реєстрі територіальної громади. Видано 13 витягів про реєстрацію місця проживання, 11 витягів - про зареєстрованих осіб в житловому приміщенні. Також прийнято 3 пакети документів для отримання матеріальної допомоги на лікування та реабілітацію від мешканців Кремінської громади.

Зареєстровано 5 повідомлень про пошкоджене та знищене майно через портал Дія.

Віддаленими робочими місцями управління «Центр надання адміністративних послуг» надано:

  • у м. Києві, бульвар Марії Примаченко, 8 - понад 20 консультацій громадянам щодо отримання адміністративних послуг, в тому числі, реєстрація/зняття з реєстрації місця проживання; 25 консультацій щодо отримання компенсації за зруйноване майно; 5 консультацій соціального характеру. Оброблено інформаційних повідомлень в Реєстрі пошкодженого та знищеного нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією рф – 5 повідомлень; надано 47 консультацій суб’єктам звернення щодо отримання гуманітарної допомоги ВПО з Луганської області через «гарячу лінію» за номером 0800-33-24-75.
  • у м. Дніпро, вул. Володимира Антоновича, 89 - майже 50 консультацій громадянам щодо отримання адміністративних послуг, в тому числі, реєстрація/зняття з реєстрації місця проживання; 13 консультацій з отримання компенсації за зруйноване майно, 9 консультацій соціального характеру. Оброблено 19 інформаційних повідомлень в Реєстрі пошкодженого та знищеного нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією рф. Також надано 94 консультації суб’єктам звернення щодо отримання гуманітарної допомоги переселенцям Луганщини через «гарячу лінію».

Центр надання адміністративних послуг Кремінської міської військової адміністрації продовжує підтримувати мешканців територіальної громади, поліпшуючи їхнє життя в умовах війни.

Для отримання адміністративних послуг звертайтеся за телефоном: 095-820-71-24.

Read 131 times
Kremins'ka TG