Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 24 січня 2024 09:07

Триває прийом заявок на Національний конкурс «Благодійна Україна-2023»

Цьогоріч Національний конкурс «Благодійна Україна» відбудеться 17-й раз поспіль. Це єдиний чинний загальнонаціональний проєкт з відзначення кращих благодійників та найефективніших благодійних і волонтерських ініціатив в Україні. Його проводить Асоціація благодійників України.
За підсумком конкурсу кращих доброчинців — благодійників, волонтерів і меценатів країни — відзначають унікальною нагородою «Ангел добра».
 
Восени 2023 року стартував новий етап Національного конкурсу «Благодійна Україна-2023» — «Благодійність на захисті України».
У ньому можуть брати участь бізнесові структури, благодійні та громадські фонди й організації, волонтери, громадські діячі та благодійники (бізнес і приватні особи), які надавали благодійну допомогу у період з 1 січня по 31 грудня 2023 року.
 
Щоб узяти участь, необхідно заповнити конкурсну заявку PDF або DOC та надіслати її до 30 квітня 2024 року (включно) на пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..
 
Деталі та додаткову інформацію шукайте на сайті: http://www.blagoukraine.org.
Read 126 times
Kremins'ka TG