Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 13 грудня 2023 15:57

86 кремінян-військовослужбовців, які боронять Україну, отримали фінансову допомогу з місцевого бюджету

86 мешканців Кремінської громади, які сьогодні беруть безпосередню участь у бойових діях, до Дня Збройних сил України одержали фінансову допомогу з місцевого бюджету на загальну суму 860 тисяч гривень.

Ці кошти виділено відповідно до Програми надання одноразової матеріальної допомоги жителям Кремінської міської територіальної громади на 2023 рік.

Улітку цього року до Програми були внесені зміни, і відтепер фінансова допомога надається також і сім'ям військовослужбовців у зв’язку із народженням дитини. Так, підтримку в розмірі 10 тисяч гривень вже отримала одна Кремінська родина військового. У жовтні 2023 року на світ з'явилася маленька українка Мілана. Татусь дівчинки захищає нашу державу в лавах Збройний сил України. Це перше немовля молодої сім'ї. Нехай Бог береже дівчинку та її батьків і дарує щасливе життя в мирній Україні!

Також в межах Програми надання одноразової матеріальної допомоги жителям Кремінської міської територіальної громади у 2023 році виплати отримали:

  • військовослужбовці на лікування та реабілітацію у зв’язку з пораненням (звернулося 19 осіб, виплачено допомогу на загальну суму 555 тисяч гривень);
  • сім'ї загиблих військовослужбовців (допомогу в розмірі 50 тисяч гривень отримали 4 родини).

Нагадуємо, що виплата допомоги кремінянам з числа військовослужбовців та їхнім родинам триває. Хто не встиг подати документи - звертайтеся за телефоном: 0958207124.

Відповідно до внесених змін до порядку надання матеріальної допомоги, фінансову підтримку від громади отримуватимуть і працівники поліції та Державної служби України з надзвичайних ситуацій, які сьогодні беруть безпосередню участь у бойових діях.

Грошові виплати продовжуватимуться і у 2024 році.

Read 205 times
Kremins'ka TG