Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 22 листопада 2023 09:57

Порядок звернення до поліції Луганщини за фактами зникнення безвісти громадян, незаконного позбавлення волі, загибелі або поранення осіб за особливих обставин

Співробітники поліції вживають вичерпні заходи, спрямовані на документування усіх скоєних злочинів на території Луганської області в період дії воєнного стану.

Шановні громадяни, якщо Ви володієте інформацією, яка може допомогти слідчим ГУНП в Луганській області у здійснені досудового розслідування у кримінальних провадженнях за фактами зникнення безвісти громадян, незаконного позбавлення волі, загибелі або поранення осіб на території Луганської області, звертайтесь до відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я особи СУ ГУНП в Луганській області, за телефоном 099-774-52-23.

Також за вказаним номером телефону можна отримати інформацію про слідчих, які здійснюють досудове розслідування у кримінальних провадженнях вищезазначеної категорії, та їх контактні дані.

Крім цього, про втрату зв’язку з рідними, близькими чи знайомими, які мешкали або перебували на території Луганської області, Ви можете звернутися з повідомлення про злочин:

  • зателефонувавши до чергової частини ГУНП в Луганській області за телефоном +380669208457;
  • залишивши повідомлення на сторінці «Поліція Луганської області» у соціальній мережі «Фейсбук» за посиланням - https://www.facebook.com/policeLG;
  • спрямувавши заяву про злочин на поштову адресу СУ ГУНП в Луганській області - Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..
Read 49 times
Kremins'ka TG