Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 21 листопада 2023 11:57

Оголошення щодо відбору кандидатури до складу Ради з питань ВПО при Кремінській МВА (у зв’язку із зміною складу)

У зв’язку із зміною складу Ради з питань ВПО при Кремінській МВА (зменшення кількості членів) розпочато збір пропозицій до складу Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Кремінській МВА.

Відбір членів Ради здійснюється на підставі поданих до військової адміністрації внутрішньо переміщеними особами та представниками громадських об’єднань документів в електронній та/або паперовій формі, а саме:

  • заяви у довільній формі;
  • документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України, або відображення в електронній формі інформації, що міститься у документах, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України, сформованих засобами Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія) або єДокумент;
  • документа про освіту (за наявності);
  • мотиваційного листа кандидата, в якому викладаються обґрунтування для обрання його до складу Ради;
  • відомостей про контактний номер телефону та адресу електронної пошти кандидата (за наявності);
  • довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи або електронної довідки, яка підтверджує факт внутрішнього переміщення і взяття на облік такої особи, на електронному носії, критерії якого підтримують використання мобільного додатка Порталу Дія (Дія) (за наявності технічної можливості), або листа громадського об’єднання щодо включення до складу Ради представника громадського об’єднання.

Документи щодо включення особи до складу Ради подаються до військової адміністрації на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. в строк до 05.12.2023 включно. Пропозиції подані після встановленого строку не розглядаються.

Основними критеріями відбору кандидатів у члени Ради є бажання працювати на громадських засадах, активна участь у громадській діяльності, відповідність високим стандартам доброчесності, відсутність конфлікту інтересів, наявність особистих досягнень або реалізованих проектів у сфері захисту внутрішньо переміщених осіб, наявність конкретних пропозицій щодо особистого вкладу в реалізацію мети та завдань Ради.

З Положенням про Раду з питань внутрішньо переміщених осіб при Кремінській МВА та іншими документами, що стосуються діяльності Ради можна ознайомитись на сайті військової адміністрації за посиланням: https://www.kremrada.gov.ua/index.php/rada-vpo

Read 53 times
Kremins'ka TG