Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 17 листопада 2023 19:17

Посадовці Луганщини завершили перший етап навчання в академії YouControl

Завершився перший етап навчання державних службовців, співробітників місцевих військових адміністрацій та інших установ і підприємств Луганської області із використання інструментів та сервісів «YouControl» під час їхньої професійної діяльності.

Рішення про проведення згаданого навчання ухвалено у рамках діяльності робочої групи «Прозорість і відкритість» щодо контролю за використанням коштів фонду ліквідації наслідків збройної агресії з 2023 року під головуванням начальника обласної військової адміністрації Артема Лисогора.

Учасники навчання отримали знання регламентів, за якими здійснюються перевірка ризикованості юридичних осіб/фізичних осіб-підприємців та фізичних осіб (об’єктів зацікавленості) та професійні знання, повний набір інструментів для захисту від внутрішніх та зовнішніх ризиків.

Також вони дізнались як захистити установу, організацію від порушення санкційних режимів: як швидко виявити російські сліди та токсичні зв'язки з іншими країнами-спонсорами тероризму.

Це перший етап навчання та підготовки кадрів для забезпечення відповідального та ефективного використання державних коштів під час відновлення деокупованої Луганської області.

Read 162 times
Kremins'ka TG