Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 06 листопада 2023 13:57

Благодійний партнерській проєкт «Дітям війни»

З вересня 2022 року БО «БФ «СОС Штаб громадянської оборони» започаткувала благодійний партнерський проект «Дітям війни», у рамках якого діти з прифронтових і деокупованих територій України проходять психологічну реабілітацію у тиловому Кам’янець-Подільському.

Мета – поліпшення психічного стану дітей, їх соціалізація та оздоровлення. Фонд повертає дітям дитинство, повне безтурботних розваг, а психологи навчають юних учасників проєкту долати стрес.

Програма розрахована на 30 днів. Діти перебувають під постійним наглядом вихователів (один вихователь на групу з 10 осіб), проживають у комфортних 2-3-4-місних номерах зі зручностями, отримують 4-разове харчування. З юними учасниками проєкту працюють психологи (групові тренінги та, за потреби, індивідуальні консультації), проводяться заняття психосоціальної підтримки, майстер-класи та екскурсії, також дітей залучають до спортивних активностей за відсутності протипоказань.
Під час навчального року діти продовжують навчання онлайн в обладнаному для цього приміщенні з безперебійним інтернетом.

Благодійний фонд розуміє скрутне становище громадян і постійно працює над можливістю цілковито безкоштовної участі кожної дитини у проєкті, але наразі може запропонувати прийняти групу дітей на умовах часткової фінансової участі вашої громади або батьків.

Загальна вартість одного дня перебування дитини у проєкті «Дітям війни» складає 1430 грн., фонд має змогу покрити понад дві третини цієї суми. Фонд пропонує громаді або батькам дітей узяти на себе оплату у розмірі 350 грн/день за одну дитину. Відповідно за 30 днів перебування вартість складає 10500 грн.

Презентація проєкту «Дітям війни» та посилання на щоденники проєкту на ютуб-каналі фонду для ознайомлення:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLXqp875sxXFjIEOPeffNLsL7SZfjpSVtR

Телефон контактної особи від Кремінської громади 050-712-31-96 (Ольга Володимирівна).

Контакти фонду для зв’язку: 067-384-43-44, 096-842-68-90.

Read 95 times
Kremins'ka TG