Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 09 листопада 2023 09:17

Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва 2023

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва!

Другий рік поспіль ми відзначаємо ваше професійне свято у найскладніші для України часи. Часи, коли рашисти цілеспрямовано нищать все українське, нашу культуру, освіту, релігію – культурний код нашої нації. Вони розкрадають українські музеї, палять українські книжки, мародерять та вивозять об’єкти культури. Масштаби цих втрат величезні.

Натомість війна згартувала українську ідентичність, сприяла підтримці і об'єднанню України та українських митців, які стали ще активнішими у прояві патріотизму та використанні мистецтва як засобу боротьби з російським ворогом.

Бо нас не зламати! І українська культура також бореться і розвивається. Попри всі труднощі, вправно утримують культурний фронт працівники культури Кремінської громади. Хочемо сьогодні подякувати працівникам Кремінського будинку культури, клубних установ, Кремінської публічної і дитячої бібліотек, працівникам і вихованцям центру дитячої та юнацької творчості, художньої та музичної шкіл, учасникам аматорських колективів, всім нашим майстрам і майстриням, людям справи різних напрямків - за вашу велику працю, завзяття і натхнення! Ви робите практично неможливе, щоб мистецтво, література, музика та інші прояви культури були доступні і відкриті для всіх, навіть в умовах війни!

Бажаємо вам родинного тепла та безмежної енергії у вашій роботі, мистецьких злетів і реалізації творчих проєктів! Нехай ваші ідеї розквітають і роблять наше життя яскравішим!

Українська культура обов'язково вистоїть під натиском агресора і принесе мир після перемоги!

З повагою, Кремінська міська військова адміністрація

Read 56 times
Kremins'ka TG