Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 05 жовтня 2023 14:07

Освітяни Кремінщини отримали обласні відзнаки

Сьогодні, 5 жовтня, у Всесвітній день учителя, в Луганській облдержадміністрації відбулися урочистості, присвячені представникам найблагороднішої професії – педагогам.

У святковій залі зібралися керівники області та педагогічні колективи Луганщини. З нагоди Дня працівників освіти, зі словами вітань та вдячності до освітян звернувся начальник Луганської обласної держаної адміністрації Артем Лисогор: «Вчителі – це ті люди, які будують майбутнє. Ви спрямовуєте наших дітей до розвитку, збагачуєте їхні знання, виховуєте Особистість, яка буде розвивати, відбудовувати, творити нову Україну. Від імені усієї Луганщини прийміть слова вдячності за Вашу наполегливу та копітку працю! Дякуємо, що попри війну та окупацію регіону, Ви міцно тримаєте освітній фронт!».

Хвилиною мовчання вшанували пам'ять кожного і кожної, хто загинув у цій війні за нашу державу.

Кращих педагогів Луганщини було нагороджено державними та обласними відзнаками. За вагомий внесок у розвиток сфери освіти і науки, за значні особисті досягнення в реалізації державної політики в галузі національної освіти, навчання і виховання підростаючого покоління, за багаторічну сумлінну працю Листами подяки Луганської обласної державної адміністрації були нагороджені Наталія Бачинська - учитель трудового навчання, учитель-логопед Кремінського ліцею №1; Оксана Кузьменко - учитель української мови та літератури Кремінського ліцею №2. А також Почесну грамоту ЛОДА передали Людмилі Чорнобай, учителю математики Кремінського ліцею №5, яка не змогла приїхати на захід.

Підтримав кремінських педагогів начальник управління освіти, культури, молоді та спорту Кремінської МВА Олександр Кузьменко: «Наші вчителі – це гордість громади! Професійні, вмотивовані, талановиті, зразок громадянської зрілості та поведінки. Завдяки Вашій щоденній праці зростають нові покоління гідних українців!».

Read 94 times
Kremins'ka TG