Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Неділя, 17 вересня 2023 09:07

День рятівника 2023

17 вересня вся Україна віддає шану людям, які стоять на сторожі життя та безпеки інших – нашим рятівникам.

З нагоди професійного свята хочемо висловити щиру вдячність співробітникам 21 державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України в Луганській області - за невтомну працю, героїзм, вірність обов’язку та постійну бойову готовність!

До війни кремінські рятівники першими приходили нам на допомогу під час побутових та лісових пожеж, після 24 лютого 2022 року вони в екстремальних умовах, крім звичних обов’язків, займалися евакуацією цивільного населення, доставляли людям гуманітарну допомогу. І сьогодні вогнеборці Кремінської громади продовжують стояти на сторожі життя людей, сумлінно виконуючи свої службові обов’язки в інших регіонах, при цьому вони активно готуються до деокупації Кремінної і готові миттєво рушити в рідну громаду, щоб продовжити працювати вже на звільненій від ворога землі.

Шановні рятівники! Ваша відвага, професіоналізм і відданість неоціненні! Нехай завжди буде з вами сила і мужність у кожній вашій місії. Бажаємо вам безпеки та здоров'я, нехай ваші товариші та рідні завжди будуть вашою підтримкою і опорою. Миру і злагоди вам!

З повагою, Кремінська міська військова адміністрація

Read 99 times
Kremins'ka TG