Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 22 серпня 2023 16:27

Громадські обговорення: нова символіка Сєвєродонецького району

Сєвєродонецька районна державна адміністрація – районна військова адміністрація Луганської області виносить на обговорення проєкт розпорядження «Про затвердження символіки Сєвєродонецького району Луганської області».

З текстом проекту розпорядження можна ознайомитись на вебсторінці Сєвєродонецької РДА у розділі «Оголошення» https://pps.loga.gov.ua/oda/press/announcements.

У зв’язку з проведенням публічного обговорення запропонованої символіки Сєвєродонецького району 05.09.2023 року о 10:00 заплановано проведення тематичної Інтернет-конференції, до якої можна долучитися за наступним посилання: https://meet.google.com/eqb-puyi-amc.

Свої зауваження та пропозиції до проекту розпорядження у довільній формі жителі громад Сєвєродонецького району можуть надсилати до 31.08.2023 на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Консультації з питання, яке винесено на публічне громадське обговорення, надаються за телефоном: (097) 587-71-59 з 10:00 до 15:00 щоденно з понеділка по п’ятницю.

Відповідальний за проведення громадського обговорення, головний спеціаліст відділу інфраструктури, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства, екології, економіки та агропромислового розвитку Сєвєродонецької районної державної адміністрації Тимофій Нечепуренко.

Read 145 times
Kremins'ka TG