Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 23 серпня 2023 08:17

День Державного Прапора 2023

Шановні жителі Кремінської громади!

Від щирого серця вітаємо вас з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України!

Напередодні 32-ої річниці Незалежності України ми відзначаємо День Державного Прапора – великої держаної святині, справжнього символу свободи, боротьби та незламності українського народу!

Сьогодні в усьому світі синьо-жовті кольори уособлюють спротив та сміливість перед ворогом і диктатурами. Бути сміливим, як українець – це вже світовий тренд! Гордо загорнувшись в український Прапор, українці голими руками зупиняють російські танки; на передовій, як оберіг і броня, майорить синьо-жовтий стяг; наші земляки в окупації ховають українські Прапори від росіян з вірою у Перемогу; діти зображують у своїх малюнках омріяний сюжет – рідний дім з Прапором України.

Сьогодні Прапор України – це не просто емблема держави. Український Національний Стяг є частиною кожного з нас, яка дихає свободою. За цей Прапор гинуть наші Герої, і він обов’язково розправить свої могутні синьо-жовті крила над Луганщиною, Кремінною та всією країною!

Впевнені у безхмарному завтрашньому дні України. Щиро віримо у швидку Перемогу і повернення у Кремінну, коли щастя, спокій та добробут запанують у кожному домі!

З Днем Державного Прапора, Україно!

З повагою, Кремінська міська військова адміністрація

Read 161 times
Kremins'ka TG