Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 01 лютого 2024 10:37

Звіт роботи управління «Центр надання адміністративних послуг» за січень 2024

За січень місяць 2024 року управлінням «Центр надання адміністративних послуг» Надано понад 239 консультацій громадянам щодо отримання адміністративних та соціальних послуг, в тому числі реєстрація/зняття з реєстрації місця проживання; 26 консультацій щодо отримання компенсації за зруйноване майно.

Оброблено 31 повідомлень від Державної міграційної служби України в реєстрі територіальної громади.

Видано 20 витягів про реєстрацію місця проживання, 18 витягів про зареєстрованих осіб в житловому приміщенні.

Прийнято 11 пакети документів для отримання матеріальної допомоги на лікування та реабілітацію від мешканців Кремінської громади.

Зареєстровано 5 повідомлень про пошкоджене та знищене майно через портал Дія.

22 січня 2024 Кремінською військовою адміністрацією підписано Договір про надання доступу до Кабінету масового електронного сервісу Пенсійного фонду України та отримані доступи до Порталу електронних послуг Пенсійного фонду України адміністраторами ЦНАП.

Спеціалістами управління ЦНАП взято участь у онлайн – навчаннях, вебінарах та ін:

Онлайн – вебінар «Реінтеграція ветеранів: від дієвих рішень від громад – до ефективної національної політики»;

Онлайн – вебінар «Децентралізація на зв’язку»: діалог з громадами щодо компенсаційності платних адмінпослуг та законодавчого регулювання адмінзбору.

Віддаленими робочими місцями управління «Центр надання адміністративних послуг» надано:

У м. Києві, бульвар Марії Примаченко, 8.

Понад 31 консультацій громадянам щодо отримання адміністративних послуг, в тому числі реєстрація/зняття з реєстрації місця проживання; 28 консультацій щодо отримання компенсації за зруйноване майно, соціального характеру – 10.

Оброблено інформаційних повідомлень в Реєстрі пошкодженого та знищеного нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією Російської Федерації – 5 повідомлень;

Зареєстровано 2 повідомленя про пошкоджене та знищене майно через портал Дія.

Надано 64 консультацій суб’єктам звернення щодо отримання гуманітарної допомоги ВПО з Луганської області через колл центр – «гарячої лінії» 0800332475.

У м. Дніпро, вул. Володимира Антоновича, 89, приміщення 9.

Понад 64 консультацій громадянам щодо отримання адміністративних послуг, в тому числі реєстрація/зняття з реєстрації місця проживання; 22 консультацій щодо отримання компенсації за зруйноване майно, соціального характеру – 12.

Оброблено 19 інформаційних повідомлень в Реєстрі пошкодженого та знищеного нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією Російської Федерації

Надано 110 консультацій суб’єктам звернення щодо отримання гуманітарної допомоги ВПО з Луганської області через колл центр – «гарячої лінії» 0800332475.

Центр надання адміністративних послуг Кремінської міської військової адміністрації працює для своїх мешканців територіальної громади, створюючи для них сприятливі умови. Консультації можна отримати за телефоном 0958207124.

Read 37 times

Main Menu

Kremins'ka TG