Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 01 лютого 2024 15:57

ГО «Зростай» розпочинає проєкт для жінок-підприємниць Луганщини

Якщо ви жінка-підприємниця з Луганщини, яка перемістила свій бізнес або планує розпочати з початку - запрошуємо взяти участь в опитуванні!

Дане опитування закладе початок формування платформи спілкування жінок-підприємниць Луганщини, для спільного партнерства, підтримки та взаємодії
https://forms.gle/fjDq7UUZtMMtPQh26

Підписуйтесь на новини організації на сайті ГО: Громадська організація «Фундація «Зростай»

Більше інформації про проєкт.

Мета проєкту «Всупереч»: Проєкт спрямований на підтримку і об’єднання жінок підприємиць Луганщини, які змогли релокувати свій бізнес на підконтрольні території України або розпочати бізнес з нуля чи планують це зробити. Підтримка жіночого лідерства, підвищення фінансової обізнаності жінок через серію зустрічей, проведення навчальних семінарів та воркшопів.

Складові проєкту:

  • Комунікаційна підтримка історій жінок, 3-5 статей історії жінок, які не зламалися під тиском війни і втрат, а змогли знайти у собі сили розпочати нове життя, створили або відновили бізнес, всупереч всьому вистояли, продовжують жити та допомагати іншим.
  • Як сталість проєкту, в перспективі передбачається – проведення дослідження щодо потреб та створення менторських програм для підприємниць ВПО з Луганщини, а також розробка програм реінтеграції підприємниць ВПО у громади, де проживають.
Read 30 times
Kremins'ka TG