Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 26 квітня 2024 09:17

Протокол №5 засідання Молодіжної ради при Кремінській МВА

ПРОТОКОЛ №5
засідання Молодіжної ради при Кремінській міській військовій адміністрації
(далі – Молодіжна рада при Кремінській МВА)

ZOOM-конференція,

м.Рівне

23 квітня 2024 р.

15:30

 

Присутні: 8 членів Молодіжної ради при Кремінській МВА, кворум є.

Відсутні: Дікарєва В.В., Карташова Г.І., Кіслова К.В., Мельник К.Т., Пітецька Р.С., Шаповалова Д.В., Фішер Г.С..

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  1. Розгляд можливості подачі заявки на координатора/-ку «Всеукраїнської толоки з БУР 2024».
  2. Реєстрація на участь в щорічного проєкту Х «Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку» ГО «Let’s do it Ukraine» у онлайн форматі.
  3. Інше.

 

Розгляд порядку денного:

Слухали: Горбатенка М.Я. – голову Молодіжної ради при Кремінській МВА, щодо затвердження порядку денного засідання Молодіжної ради при Кремінській МВА від 23 квітня 2024 року.

Виступила: Потапов І.В. – член Молодіжної ради при Кремінській МВА, який запропонував підтримати порядок денний засідання Молодіжної ради при Кремінській МВА від 23 квітня 2024 року.

ГОЛОСУВАЛИ:

«за» – 8;

«проти» – 0;

«утримались» – 0.

Рішення прийнято одноголосно

Вирішили: затвердити порядок денний засідання Молодіжної ради при Кремінській МВА від 23 квітня 2024 року. Рішення № 9 «Про затвердження порядку денного засідання Молодіжної ради при Кремінській міській військовій адміністрації 23 квітня 2024 року» прийнято.

 

  1. По першому питанню порядку денного:

Слухали: Горбатенка М.Я. – голову Молодіжної ради при Кремінській МВА, який шляхом демонстрації екрану представив реєстраційну Google Forms для подачі заявки на координатора/-ку «Всеукраїнської толоки з БУР 2024». Він представив перелік питань та запитав у присутніх членів Молодіжної ради при Кремінській МВА щодо наявності в когось бажання долучитися до цієї ініціативи.

Виступили: Ващук А.О., Левченко К.О., Моргун Д.В., Потапов І.В. – члени та членкині Молодіжної ради при Кремінській МВА, які висловили бажання долучитися до цієї ініціативи.

Слухали: Горбатенко М.Я., який повідомив, що допоможе їм з правильною реєстрацією.

 

  1. По другому питанню порядку денного:

Слухали: Горбатенка М.Я., щодо запрошення взяти участь в щорічному проєкті Х «Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку» ГО «Let’s do it Ukraine» у онлайн форматі для Луганської області, який відбудеться 02 травня 2024 року.

 

  1. По третьому питанню порядку денного:

Слухали: Горбатенка М.Я., який спілкувався з учасниками засідання на різні теми.

Виступив: Горбатенко М.Я., який запропонував наступне засідання Молодіжної ради провести 22.05.2024 р. о 15:30 в онлайн форматі за допомогою засобів зв’язку.

Перелік питань порядку денного засідання – вичерпано. Зауважень, пропозицій, доповнень щодо ведення засідання та інших питань не надходило.

Голова Молодіжної ради при Кремінській МВА подякував всім за плідну роботу, прийняття рішень на засіданні та оголосив про його завершення.

Засідання завершено.

Голова Молодіжної ради

Микита ГОРБАТЕНКО

Секретар Молодіжної ради

Ганна ФІШЕР

Read 21 times
Kremins'ka TG