Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 12 липня 2018 08:58

Протокол №38 від 05.07.2018 (36 сесія)

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

ПРОТОКОЛ № 38
засідання постійної депутатської комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології

 

м. Кремінна                                                                                          „05” липня 2018р.
                                                                                                           10.00, каб.12

 

На засіданні присутні 3 члена комісії: Осєннов О.М., Лопата Б.А., Попов В.Г.

Відсутні 2 члена комісії: Наумчук Ю.М., Фещенко О.В.

Засідання комісії є правомочним.

Запрошені: секретар міської ради Пилипенко Е.В., начальник землевпорядного відділу Пруденко О.П.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

Розгляд профільних питань, які виносяться на 36 сесію міської ради.

Інформація: начальника землевпорядного відділу Пруденко О.П., секретаря міської ради Пилипенко Е.В.

 

1.    Про передачу в оренду земельної ділянки гр. Богатирьову Д.В.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Богатирьова Д.В. щодо передачі в оренду земельної ділянки встановленого розміру відповідно до технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки, розробленого на підставі рішення 32 сесії 7 скликання міської ради № 32/18 від 28.03.2018 року, договір купівлі-продажу будівель та споруд зареєстрованого в реєстрі за № 236 виданого 16.02.2018 року та пропозицію провести державну реєстрацію за Територіальною громадою міста Кремінна в особі Кремінської міської ради права комунальної власності на земельну ділянку із земель промисловості, розташовану за адресою: м. Кремінна, вул. Вокзальна, 10Б площею 0,2495 га. і передати в оренду громадянину Богатирьову Дмитру Валерійовичу строком на 50 років земельну ділянку комунальної власності із земель промисловості у встановлених межах площею 0,2495 га, яка розташована за адресою: м. Кремінна, вул. Вокзальна, 10Б, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу в оренду земельної ділянки гр. Богатирьову Д.В.».

Прийнято одноголосно.     

 

2.        Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її в оренду гр. Висоцькій О.Г.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяви заяву Висоцької О.Г. щодо передачу в оренду земельних ділянок встановленого розміру відповідно до проекту землеустрою, розробленого на підставі рішення 21 сесії 7 скликання міської ради № 21/14 від 05.04.2017 року, позитивний висновок експерта державної експертизи Держгеокадастру та пропозицію затвердити Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва за рахунок земель комунальної власності сільськогосподарського призначення, яка розташована за адресою: сел. Житлівка, вул. Піщана, район садиби 24 і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її в оренду гр. Висоцькій О.Г.».

Прийнято одноголосно.

 

3.        Про передачу в оренду земельної ділянки гр. Дроздовичу В.В.

 

СЛУХАЛИ:                                                                                                                                          

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Дроздовича В.В. щодо передачі в оренду земельної ділянки встановленого розміру відповідно до технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки, розробленого на підставі рішення 32 сесії 7 скликання міської ради № 32/18 від 28.03.2018 року, договір купівлі-продажу будівель та споруд зареєстрованого в реєстрі за № 238 виданого 16.02.2018 року та пропозицію провести державну реєстрацію за Територіальною громадою міста Кремінна в особі Кремінської міської ради права комунальної власності на земельну ділянку із земель промисловості, розташовану за адресою: м. Кремінна, вул. Вокзальна, 10А і передати в оренду громадянину Дроздовичу Володимиру Вікторовичу строком на 50 років земельну ділянку комунальної власності із земель промисловості у встановлених межах площею 0,2353 га, яка розташована за адресою: м. Кремінна, вул. Вокзальна, 10А, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу в оренду земельної ділянки гр. Дроздовичу В.В.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її в оренду гр. Манченку Р.Ю.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву Манченка Р.Ю. щодо передачу в оренду земельної ділянки встановленого розміру відповідно до проекту землеустрою, розробленого на підставі рішення 24 сесії 7 скликання міської ради № 24/15 від 02.08.2017 року, позитивний висновок експерта державної експертизи Держгеокадастру та пропозицію затвердити Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва за рахунок земель комунальної власності сільськогосподарського призначення, яка розташована за адресою: м. Кремінна, вул. Тополина, район садиб 62-64 і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її в оренду гр. Манченку Р.Ю» .

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяви громадян про надання дозволу міської ради на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян, рішення 13 сесії Кремінської міської ради 6 скликання від 21.09.2011 р. № 13/44 «Про затвердження переліку назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради», рішення 65 сесії 6 скликання Кремінської міської ради від 21.10.2015 року № 65/5 «Про зміну назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради», розпорядження міського голови від 10.02.2016 року № 03-01/18 «Про перейменування вулиць» та від 17.02.2016 року № 03-01/27 «Про перейменування провулку Красноармійський у місті Кремінна» та пропозицію надати дозвіл на підготовку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) комунальної власності територіальної громади із земель житлової та громадської забудови, які знаходяться у користуванні громадян за заявами і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян» .

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила технічну документацію із землеустрою, розроблену на підставі рішення 28 сесії 6 скликання міської ради № 28/11 від 05.09.2012 року та пропозицію затвердити Технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти – дошкільного навчального закладу № 1 «Ластівка», розташовану по вул. Шевченко, 40, м. Кремінна і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності» .

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про припинення права оренди на земельну ділянку гр. Рєзнікову А.Є.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Рєзнікова Артема Євгенійовича стосовно припинення права оренди на земельну ділянку у зв’язку з відчуженням нерухомого майна відповідно до Договору купівлі-продажу нерухомого майна зареєстрованого в реєстрі за № 543 виданого 20.06.2018 року та пропозицію припинити право оренди громадянину Рєзнікову Артему Євгенійовичу на земельну ділянку комунальної власності із земель житлової та громадської забудови у встановлених межах площею 0,0058 га. розташованої по вул. Титова, 1/17, м. Кремінна, наданої для будівництва та обслуговування будівель кредитно-фінансових установ і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про припинення права оренди на земельну ділянку гр. Рєзнікову А.Є» .

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Ткаченку В.А.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Акимова А.М. щодо добровільної відмови від права користування земельною ділянкою, заяву громадянина Ткаченка В.А. щодо виділення земельної ділянки вільної від забудови для будівництва та обслуговування жилого будинку та пропозицію визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету міської ради від 12.11.1993 року № 889 у зв’язку з добровільною відмовою громадянином Акимовим Андрієм Миколайовичем від права користування земельною ділянкою, надати дозвіл громадянину Ткаченку Віталію Андрійовичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови вільної від забудови, яка розташована по пров. Трудовий, 7, м. Кремінна, площею 0,10 га, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з послідуючою передачею її в приватну власність і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Ткаченку В.А.» .

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу в оренду земельної ділянки ТОВ «Кремінська харчосмакова фабрика», гр. Дроздовичу В.В. та гр. Богатирьову Д.В.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву дирекції ТОВ «Кремінська харчосмакова фабрика», громадянина Дроздовича В.В., громадянина Богатирьва Д.В. щодо передачі в оренду земельної ділянки встановленого розміру відповідно до технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки, розробленого на підставі рішення 32 сесії 7 скликання міської ради № 32/18 від 28.03.2018 року, договори купівлі-продажу будівель та споруд зареєстрованих в реєстрі за № 236, 238 виданих 16.02.2018 року та пропозицію провести державну реєстрацію за Територіальною громадою міста Кремінна в особі Кремінської міської ради права комунальної власності на земельну ділянку із земель промисловості, розташовану за адресою: м. Кремінна, ул. Вокзальна, 10 площею 0,0328 га. і передати в оренду Товариству з обмеженою відповідальністю «Кремінська харчосмакова фабрика», юридична адреса: м. Кремінна, вул. Вокзальна, 10, громадянину Дроздовичу Володимиру Вікторовичу, громадянину Богатирьову Дмитру Валерійовичу строком на 50 років земельну ділянку комунальної власності із земель промисловості у встановлених межах площею 0,0328 га, яка розташована за адресою: м. Кремінна, вул. Вокзальна, 10, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості – утримання загального і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу в оренду земельної ділянки ТОВ «Кремінська харчосмакова фабрика», гр. Дроздовичу В.В. та гр. Богатирьову Д.В.» .

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки та передачу земельної ділянки комунальної власності в оренду ТОВ «Кремінська харчосмакова фабрика».

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання дирекції ТОВ «Кремінська харчосмакова фабрика» стосовно погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки та передачі в оренду земельної ділянки встановленого розміру відповідно до технічної документації із землеустрою, розробленого на підставі рішення 32 сесії 7 скликання міської ради № 32/18 від 28.03.2018 року та пропозицію визнати таким, що втратив чинність Державний акт на право постійного користування землею Серії ЛГ № 1050000026 виданий 04.12.1995 року за № 24 відповідно до рішення міськвиконкому Кремінської Ради народних депутатів від 08.09.1995 року № 911 і погодити Технічну документацію із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності із земель промисловості площею 1,1224 га. м. Кремінна, вул. Вокзальна, 10 і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки та передачу земельної ділянки комунальної власності в оренду ТОВ «Кремінська харчосмакова фабрика»» .

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання згоди на об’єднання земельних ділянок ФОП Буйнак В.В.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Буйнак В.В. щодо надання згоди на об’єднання земельних ділянок у зв’язку з об’єднанням двох об’єктів нерухомого майна в єдиний об’єкт та переукладення договорів оренди землі відповідно до чинного земельного законодавства та пропозицію надати згоду фізичній особі-підприємцю Буйнак Віті Віталіївні на об’єднання земельних ділянок комунальної власності із земель житлової та громадської забудови, розташованих по пр. Дружби, 14 та 14к, м. Кремінна, площею 0,0055га, та площею 0,0233 га., які знаходяться в оренді відповідно до договорів оренди землі від 18.05.2009 року, зареєстрованого у Кремінському районному відділі Луганській регіональній філії ДП «Центр ДЗК при Держкомземі України» 25.06.2009 року за №216101/040942200154 та від 11.10.2010 року, зареєстрованого у Кремінському районному відділі Луганській регіональній філії ДП «Центр ДЗК» 25.10.2010 року за № 041042200136, для будівництва та обслуговування будівлі торгівлі – вбудованого та прибудованого приміщення – магазину за адресою: проспект Дружби, 14к, м. Кремінна і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання згоди на об’єднання земельних ділянок ФОП Буйнак В.В.» .

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою та укладання договору сервітуту на земельну ділянку з ФОП Зуєнко С.Г.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Зуєнка С.Г. щодо затвердження технічної документації та укладання договору сервітуту на земельну ділянку встановленого розміру відповідно до технічної документації, розробленої на підставі рішення 31 сесії 7 скликання міської ради № 31/14 від 07.03.2018 року та пропозицію затвердити Технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – установки тимчасової споруди, розташованої за адресою: м. Кремінна, вул. Кооперативна і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою та укладання договору сервітуту на земельну ділянку з ФОП Зуєнко С.Г.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Шепуновій А.В.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Шепунової А.В. про надання дозволу міською радою на відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд за рахунок вільної земельної ділянки комунальної власності, Довідку КП «Кремінське РБТІ» від 02.05.2018 року № 3 та пропозицію надати дозвіл громадянці Шепуновій Анастасії Володимирівні на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови вільної від забудови, яка розташована по вул. Красна, 50, м. Кремінна, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з послідуючою передачею її в приватну власність і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Шепуновій А.В» .

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про встановлення розміру орендної плати за земельні ділянки, які перебувають у комунальній власності територіальної громади м. Кремінна на 2019 рік.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила, що відповідно до ст. 12 Земельного кодексу України, Податкового Кодексу України, Закону України «Про оренду землі» та Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» необхідно встановити з 01.01.2019 року розмір орендної плати за земельні ділянки, які перебувають у комунальній власності територіальної громади м. Кремінна, а саме пропонується такий розмір орендної плати:

№ п/п

Вид цільового призначення земельної ділянки

Площа земельної ділянки, м²

% від нормативної грошової оцінки

1

Землі сільськогосподарського призначення

 

 

1.1

Для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та фермерського господарства

-

3%

1.2

Для ведення особистого селянського господарства

-

3%

1.3

Для індивідуального та колективного садівництва

-

3%

1.4

Для городництва

-

3%

1.5

Для сінокосіння та випасання худоби

-

3%

1.6

Для іншого сільськогосподарського призначення

-

3%

2

Землі житлової та громадської забудови

 

 

2.1

Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)

-

1%

2.2

Для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку

-

1%

2.3

Для будівництва і обслуговування будівель тимчасового проживання (гуртожиток тощо)

-

1%

2.4

Для будівництва індивідуальних гаражів та колективного гаражного будівництва

-

3%

2.5

Для іншої житлової забудови

-

1%

2.6

Для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги (стоматологічні кабінети, приватні клініки тощо)

до 100

12%

з 101 і більше

10%

2.7

Для будівництва та обслуговування громадських організацій

до 100

10%

з 101 і більше

8%

2.8

Для будівництва та обслуговування будівель закладів культурно-просвітницького обслуговування

до 100

12%

з 101 і більше

10%

2.9

Для будівництва та обслуговування будівель торгівлі які встановлюються для фізичних осіб (магазини, аптеки, склади, МАФ тощо)

до 50

12%

з 51 до 100

10%

з 101 до 200

8%

з 201 до 300

6%

з 301 до 500

5%

з 501 до 1500

4%

з 1501 і більше

3%

2.9.1

Для будівництва та обслуговування будівель торгівлі які встановлюються для юридичних осіб (магазини, аптеки, склади, МАФ тощо)

 до 100

12%

з 101 до 500

10%

з 501 до 1000

8%

з 1001 і більше

5%

2.9.2

Для будівництва та обслуговування автозаправних станцій

-

12%

2.10

Для будівництва та обслуговування туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування( кафе, ресторани, бари, закусочні, літні майданчики та інші)

до 100

12%

з 101 до 500

8%

з 501 до 1000

6%

з 1001 і більше

4%

2.11

Для будівництва та обслуговування будівель кредитно-фінансових установ

-

12%

2.12

Для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури

-

5%

2.13

Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування (підприємства комунальної форми власності)

-

3%

2.14

Для будівництва та обслуговування закладів побутового обслуговування (перукарні, ательє, ремонтні майстерні, фотоательє тощо)

до 100

6%

з 101 і більше

4%

2.15

Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (офіси, контори тощо)

до 100

10%

з 101 до 500

8%

з 501 і більше

6%

3.

Землі промисловості, транспорту, зв’язку та іншого призначення

-

 

3.1

Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництво та розподілення газу)

-

12%

3.2

Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості

до 1000

6 %

з 1001 до 10000

5%

з 10001 до 50000

4%

з 50001 і більше

3%

3.3

Для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства

до 5000

5%

з 5001 і більше

4%

3.4

Для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій (шино-монтажна майстерня, платна автостоянка, станція техобслуговування тощо)

до 100

10%

з 101 до 500

6%

з 501 і більше

3%

3.5

Для розміщення та експлуатації інших технічних засобів зв’язку (мобільний зв'язок, телефонний зв’язок тощо)

до 100

12%

з 101 до 500

10%

з 501 і більше

8%

3.6

Для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії

 

3%

 

А також, ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про встановлення розміру орендної плати за земельні ділянки, які перебувають у комунальній власності територіальної громади м. Кремінна на 2019 рік».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку на 2019 рік в адміністративних межах Кремінської міської ради.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила, що відповідно до Податкового кодексу України та Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” необхідно установити на території Кремінської міської ради ставки земельного податку на 2019 рік і ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку на 2019 рік в адміністративних межах Кремінської міської ради» .

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про перейменування частини провулку Калиновий.

 

СЛУХАЛИ:

Пилипенко Е.В., який оголосив звернення громадян щодо перейменування частини провулку Калиновий, інформацію про фактичне існування двох провулків Калиновий, що привело до дублювання поштових адрес та пропозицію провулок Калиновий, який знаходиться між вулицею Шевченко і вулицею Калинова назвати провулок Малиновий, а між вулицею Калинова і вулицею Вереснева, назву залишити Калиновий і ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про перейменування частини провулку Калиновий» .

Прийнято одноголосно.

 

ГОЛОВА КОМІСІЇ                                                    О.М. ОСЄННОВ

Read 573 times

Main Menu

Kremins'ka TG