Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 29 вересня 2023 14:07

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку, вересень 2023

Повна назва документа державного планування: проєкт Програми соціально-економічного та культурного розвитку Кремінської міської територіальної громади на 2024-2027 роки (далі – Програма). Метою Програми є забезпечення надійного функціонування інженерно-транспортної, енергетичної, комунальної інфраструктури та соціальної сфери міста в умовах воєнного стану після деокупації території громади; створення передумов для прискореного післявоєнного економічного та інноваційного розвитку громади, зокрема шляхом створення сприятливих умов для ведення бізнесу та залучення інвестицій, вдосконалення механізмів управління розвитком громади, що стане основою підвищення добробуту, якості та безпеки життєдіяльності населення Кремінської громади.

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Кремінська міська військова адміністрація Луганської області.

Передбачувана процедура громадського обговорення:

Дата початку та строки здійснення процедури громадського обговорення:

відповідно до частини 6 статті 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадське обговорення звіту про стратегічну екологічну оцінку проєкту Програми соціально-економічного та культурного розвитку Кремінської міської територіальної громади на 2024-2027 роки розпочато з дня його оприлюднення на офіційному вебсайті Кремінської міської військової адміністрації https://www.kremrada.gov.ua розділ «Документи державного планування» підрозділ «Стратегічна екологічна оцінка» та «Програма соціально-економічного розвитку» з 29 вересня 2023 року до 28 жовтня 2023 року включно.

Способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо в процедурі громадського обговорення:

громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку до Кремінської міської військової адміністрації.

Дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення):

громадські слухання не заплановані.

Орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

Кремінська міська військова адміністрація Луганської області, електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. З проектом документа державного планування та звітом про стратегічну екологічну оцінку можна ознайомитись за посиланням https://www.kremrada.gov.ua/index.php/dokumenty-derzhavnoho-planuvannia та в Єдиному реєстрі стратегічної екологічної оцінки на Єдиній екологічній платформі «ЕкоСистема».

Орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштову та електронну адреси та строки подання зауважень і пропозицій:

Кремінська міська військова адміністрація Луганської області, електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Зауваження та пропозиції подаються протягом 30 днів з дня оприлюднення повідомлення, з 29.09.2023 до 28.10.2023.

Зауваження та пропозиції подані після встановленого строку, не розглядаються.

Місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

Кремінська міська військова адміністрація Луганської області, м. Рівне, орендоване приміщення.

Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування:

Підстави для здійснення оцінки транскордонного впливу на довкілля відсутні.

Read 82 times

Main Menu

Kremins'ka TG