Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 21 грудня 2023 10:07

2023/476. Про затвердження Програми підтримки та розвитку КП «Кремінське господарство» Кремінської міської ради

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
СЄВЄРОДОНЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

20 грудня 2023 року

Кремінна

№01-08/476

Про затвердження Програми підтримки
та розвитку комунального підприємства
«Кремінське господарство» Кремінської
міської ради

Відповідно до Постанови Верховної Ради України «Про здійснення начальниками Кремінської і Рубіжанської міських військових адміністрацій Сєвєродонецького району Луганської області повноважень передбачених частиною другою статті 10 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» від 01.07.2022 № 2333-IX, керуючись ст. 10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів» від 06.09.2005 № 2807-IV, ст. ст. 4,10,15 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» від 12.05.2015 № 389-VIII, з метою забезпечення підготовки до деокупації території Кремінської міської територіальної громади

зобов’язую:

  1. Затвердити Програму підтримки та розвитку комунального підприємства «Кремінське господарство» Кремінської міської ради ( далі – Програма), що додається.
  2. Визначити Управління житлово-комунального господарства та інфраструктури Кремінської міської військової адміністрації відповідальним виконавцем Програми.
  3. Виконавцям заходів Програми забезпечити використання виділених кошторисних призначень та щоквартально надавати відповідні звіти до фінансового управління Кремінської міської військової адміністрації.
  4. Управлінню житлово-комунального господарства та інфраструктури Кремінської міської військової адміністрації та загальному відділу забезпечити оприлюднення даного розпорядження у встановленому законом порядку та розміщення інформації про хід виконання заходів Програми на офіційному сайті Кремінської міської військової адміністрації.
  5. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника начальника військової адміністрації з житлово-комунальних та соціальних питань Макогон Н.М.

Начальник військової адміністрації                       Олександр ДУНЕЦЬ

Read 47 times

Main Menu

Kremins'ka TG