Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 21 грудня 2023 09:17

2023/464. Про припинення діяльності волонтерського хабу в м. Луцьк

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
СЄВЄРОДОНЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

20 грудня 2023 року

м. Кремінна

№01-08/464

Про припинення діяльності
волонтерського
хабу в м. Луцьк

З метою оптимізації діяльності волонтерських хабів створених для внутрішньо переміщених осіб Луганської області Кремінською міською військовою адміністрацією на базі КУ «Кремінський міський центр комплексної реабілітації дітей та осіб з інвалідністю «ДОБРО», керуючись ст. ст. 4, 10, 15 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» від 12.05.2015 № 389-VIII (із змінами та доповненнями), Постанови Верховної Ради України «Про здійснення начальниками Кремінської і Рубіжанської міських військових адміністрацій Сєвєродонецького району Луганської області повноважень, передбачених частиною другою статті 10 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» від 01.07.2022 № 2333-IX
зобов’язую:

  1. Припинити діяльність волонтерського хабу в м. Луцьк, створеного для внутрішньо переміщених осіб Луганської області Кремінською міською військовою адміністрацією на базі Комунальної установи «Кремінський міський центр комплексної реабілітації дітей та осіб з інвалідністю «ДОБРО» з 01.01.2024.
  2. Відділу економіки, торгівлі та регуляторної політики, загальному відділу забезпечити оприлюднення та розміщення даного розпорядження на офіційному сайті Кремінської міської військової адміністрації.
  3. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника начальника військової адміністрації з житлово – комунальних та соціальних питань Макогон Н.М. 

Начальник військової адміністрації                       Олександр ДУНЕЦЬ

Read 57 times

Main Menu

Kremins'ka TG