Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Субота, 01 квітня 2023 11:27

2023/81. Про організацію громадських робіт у 2023 році

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
СЄВЄРОДОНЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

31 березня 2023 року

Кремінна

№01-08/81

Про організацію громадських
робіт у 2023 році

Відповідно до Постанови Верховної Ради України «Про здійснення начальниками Кремінської і Рубіжанської міських військових адміністрацій Сєвєродонецького району Луганської області повноважень, передбачених частиною другою статті 10 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» від 01 липня 2022 року № 2333-ІХ, статті 31 Закону України «Про зайнятість населення», пунктів 7, 8 «Порядку організації громадських та інших робіт тимчасового характеру», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20 березня 2013 року №175 «Про затвердження Порядку організації громадських та інших робіт тимчасового характеру», керуючись ст. ст. 4,10, пунктом 8 частини 6 статті 15 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», з метою стимулювання мотивації до праці, матеріальної підтримки безробітних та інших категорій осіб для вирішення питань, які відповідають потребам Кремінської громади та сприяють її економічному і соціальному розвитку
зобов’язую:

  1. Затвердити перелік видів громадських робіт, що мають економічну, соціальну та екологічну користь, відповідають потребам Кремінської громади та сприяють її соціальному розвитку на 2023 рік (додаток 1).
  2. Затвердити перелік роботодавців, за участю яких планується організація громадських робіт у 2023 році (додаток 2).
  3. Роботодавцям, визначеним у Додатку 2 цього розпорядження, при організації таких робіт укладати договори про організацію громадських робіт та фінансування їх організації з Сєвєродонецьким міським центром зайнятості та створити для цього спеціальні тимчасові робочі місця.
  4. Фінансування організації громадських робіт здійснювати за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття.
  5. Поінформувати Сєвєродонецький міській центр зайнятості та роботодавців про дане розпорядження і обсяги фінансування, які передбачені в 2023 році для організації та проведення громадських робіт.
  6. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника начальника з житлово – комунальних та соціальних питань Макогон Н.М.

Начальник військової адміністрації                       Олександр ДУНЕЦЬ


Додаток 1

ЗАТВЕРДЖЕНО
розпорядження Кремінської
міської військової адміністрації

від 31.03.2023 №01-08/81

ПЕРЕЛІК
видів громадських робіт, що мають економічну, соціальну та екологічну користь, відповідають потребам громади та сприяють її соціальному розвитку на 2023 рік

  1. Упорядження меморіалів, пам'ятників, братських могил та інших місць поховання загиблих захисників Вітчизни, утримання у належному стані цвинтарів у сільській місцевості.
  2. Роботи з відновлення, ремонту та догляду пам'яток архітектури, історії та культури, заповідників.
  3. Відновлення та благоустрій природних джерел та водоймищ, русел річок.
  4. Роботи на будівництві або ремонті об'єктів соціальної сфери: шкіл, інтернатів, дитячих дошкільних закладів, спортивних майданчиків, закладів культури і охорони здоров’я, дитячих оздоровчих таборів, будинків-інтернатів (пансіонатів) для громадян похилого віку, притулків для неповнолітніх та інших об’єктів соціальної сфери.
  5. Догляд за особами похилого віку та інвалідами, дітьми-сиротами, за хворими у закладах охорони здоров'я, а також за договорами з благодійними фондами та громадськими організаціями.
  6. Роботи, пов'язані з ремонтом приватних житлових будинків одиноких осіб, ветеранів війни, інвалідів, що проводяться за рішеннями органів місцевого самоврядування.
  7. Робота в музеях та з відновлення бібліотечного фонду в бібліотеках, роботи з документацією в архівах, військових комісаріатах, інших державних установах.
  8. Робота з інформування населення про порядок отримання житлових субсидій та робота з документами, участь у соціологічних опитуваннях, статистичних обстеженнях, тимчасових масових дослідженнях та анкетуваннях населення.
  9. Впорядкування територій населених пунктів з метою ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, визнаних у встановленому порядку відповідно до діючого законодавства.
  10. Супровід інвалідів по зору в місця, відвідування яких необхідні їм для повноцінного життя, догляд за громадянами в закладах соціальної сфери.
  11. Роботи по здійсненню обліку переміщених осіб.
  12. Проведення заходів з інформування, профілактики запобігання порушень громадської безпеки та безпеки життєдіяльності.
  13. Надання допомоги сім’ям, члени яких загинули, постраждали чи є учасниками ООС (АТО) та зазнали негативного впливу внаслідок збройного конфлікту.
  14. Екологічний захист навколишнього середовища.
  15. Інші види громадських робіт.

Заступник начальника
з житлово-комунальних
та соціальних питань                                         Наталя МАКОГОН


Додаток 2

ЗАТВЕРДЖЕНО
розпорядження Кремінської
міської військової адміністрації
від 31.03.2023 №01-08/81

Перелік
роботодавців, за участю яких планується організація
громадських робіт у 2023 році


п/п

Найменування роботодавця

Адреса

Відповідальна особа

1

2

3

4

1.

Кремінська міська військова адміністрація

Луганська обл., м. Кремінна, пр-т Дружби, №13

Заступник начальника військової адміністрації
Макогон Н.М.

2.

Комунальне підприємство «Кремінське господарство» Кремінської міської міської територіальної громади

Луганська обл., м. Кремінна, пров. Нагорний, № 149

Директор
Махура Г.В.

3.

Комунальне підприємство «Креміннаводоканал» Кремінської міської територіальної громади

Луганська обл., м. Кремінна, вул. Промислова, № 2 А

В.о. директора
Пилипенко Е.В.

4.

Комунальна установа «Кремінський міський центр комплексної реабілітації дітей та осіб з інвалідністю «ДОБРО»

Луганська обл., м. Кремінна, вул. Слобожанська, № 107 «А»

Директор
Кременчуцький А.М.

Заступник начальника з житлово-комунальних та соціальних питань                 Наталя МАКОГОН

Read 149 times

Main Menu

Kremins'ka TG