Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 22 вересня 2017 13:35

189 Про надання адмінстративних послуг

Кремінська міська рада
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ № 189

 

від 21 вересня 2017 р.
м. Кремінна

 

Про надання адміністративних послуг

 

    На підставі Меморандуму про взаєморозуміння щодо надання технічної допомоги від 09.06.2017 №КНА127 в рамках Програми UCBI по Проекту «Українська ініціатива з підвищення впевненості (UCBI), що реалізується Кімонікс Інтернешнл Інк. USAID», Рішення сесії Кремінської міської ради від 24 лютого 2016 року №5/11 «Про здійснення повноважень з формування та ведення реєстру Кремінської територіальної громади», Рішення Кремінської міської ради від 17 травня 2017 року № 22/7 «Про затвердження Положення про Центр надання адміністративних послуг у м.Кремінна у новій редакції», на виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 02 березня 2016 року №207 « Про затвердження Правил реєстрації місця проживання та Порядку передачі органами реєстрації інформації до Єдиного державного демографічного реєстру», Закону України від 11 грудня 2003 року №1392-ІV «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні», керуючись підпунктом 4 пунктом «б» статті 27, статтею 40, пунктом 2 частини другої статті 52, статтею 73 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет

 

ВИРІШИВ:

 

  1. Затвердити бланки заяв та довідок, які формуються за допомогою програмного забезпечення «ЦНАП-SQS-1» і наведені в Посібнику адміністратора (версія документу: 1.0.1), яке передане Кремінській міській раді на підставі Меморандуму про взаєморозуміння щодо надання технічної допомоги від 09.06.2017 №КНА127.

 

  1. Начальнику та адміністраторам відділу адміністративних послуг виконавчого комітету Кремінської міської ради при наданні адміністративних послуг з реєстрації проживання фізичних осіб використовувати в перехідний період формування реєстру територіальної громади міста Кремінна, як виняток дані домової книги, які занесені до неї до 01 квітня 2016 року.

 

  1. Надати право начальнику та адміністраторам відділу адміністративних послуг виконавчого комітету Кремінської міської ради при неможливості надати адміністративну послугу з видачі Довідки про склад сім’ї або зареєстрованих у житловому приміщені/будинку осіб відповідно до Посібника адміністратора вимагати оригінали документів посвідчення осіб, які зареєстровані у житловому приміщенні/будинку, свідоцтво про шлюб або інший документ, який підтверджує факт родинних зв’язків та звертатися з письмовим запитом до органі ДМС з приводу уточнення даних реєстрації проживання фізичних осіб з подовженням терміну надання адміністративної послуги на строк отримання письмової відповіді з додатковим повідомлення заявника.

 

  1. Надати право начальнику та адміністраторам відділу адміністративних послуг виконавчого комітету Кремінської міської ради при неможливості надати адміністративну послугу з реєстрації проживання фізичних осіб відповідно до затверджених Стандартних операційних процедур надання послуги реєстрації місця проживання R-01, надання послуги зняття з реєстрації з місця проживання R-02, надання послуги видачі Довідки про реєстрацію за місцем проживання R-03, надання послуги реєстрації місця перебування R-04, надання послуги зняття з реєстрації за місцем перебування R-05, надання послуги видачі Довідки про реєстрацію за місцем перебування R-06 звертатися з письмовим запитом до органі ДМС з приводу уточнення даних реєстрації проживання фізичних осіб з подовженням терміну надання адміністративної послуги на строк отримання письмової відповіді з додатковим повідомлення заявника.

 

  1. Довідка про склад сім’ї або зареєстрованих у житловому приміщені/будинку осіб може бути видана на ім’я чоловіка або жінки, які знаходяться у шлюбі і є власником (співвласником) житлового приміщення/будинку або зареєстрований/зареєстрована у житловому приміщенні/будинку одному з подружжів.

 

  1. Довідка про склад сім’ї або зареєстрованих у житловому приміщені/будинку осіб може бути видана на особу, якій на момент звернення виповнилося більше 70 років або вона є інвалідом І-ІІ групи її дитині.

 

  1. Вважати таким, що втратили чинність рішення виконавчого комітету Кремінської міської ради від 17 січня 2017 року №1 «Про затвердження Тимчасового порядку видачі довідок про склад сім’ї або зареєстрованих у житловому приміщені/будинку осіб» та від 07 лютого 2017 року №28 «Про затвердження Тимчасового порядку видачі довідки про реєстрацію місця проживання матері та дитини».

 

8.Начальнику відділу адміністративних послуг виконавчого комітету Кремінської міської ради Білоконь Т.О. ознайомити працівників відділу під розпис з цим рішенням.

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з фінансово-економічних питань Макогон Н.М.

 

Міський голова                                               Ю.О.Прокопенко

Read 581 times

Main Menu

Kremins'ka TG