Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 25 червня 2018 13:18

35 сесія. Про внесення змін до рішення Кремінської міської ради від 31.01.2018 №29/4 «Про приведення у відповідність назви провулку Ломоносова»

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
 ТРИДЦЯТЬ П’ЯТА СЕСІЯ
РІШЕННЯ № 35/3

« 22 » червня 2018 р.
м. Кремінна

 

Про внесення змін до рішення
Кремінської міської ради від 31.01.2018
№29/4 «Про приведення у відповідність
назви провулку Ломоносова»

 

З метою упорядкування адресного господарства, розглянувши лист Харківської філії ДП “Національні інформаційні системи” від 21.05.2018 за №1076/352-23, а також інформацію зі словників Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, враховуючи дублювання поштових адрес, а також те, що провулок Ломоносова фактично складається з двох непов’язаних між собою частин, керуючись ст. 25,26, ст. 59 Закону України “ Про місцеве самоврядування в Україні “, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Викласти рішення Кремінської міської ради від 31.01.2018 №29/4 «Про приведення у відповідність назви провулку Ломоносова» у новій редакції:
    «1. Частину провулку Ломоносова, яка знаходиться:

 1.1. між вулицею Садова і вулицею Ломоносова назвати провулок Ломоносова І.

 1.2. між вулицею Ломоносова і провулком Нахімова назвати провулок Ломоносова ІІ.

  1. Назви провулків Ломоносова та Ломоносова 2 вважати такими, що втратили чинність.
  2. Закрити запис провулок Ломоносова 2 в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно у зв’язку з його фактичною відсутністю в м. Кремінна.
  3. Керуючому справами Літвін О.Ю. оприлюднити дане рішення через засоби масової інформації та на офіційному сайті Кремінської міської ради у терміни, визначені чинним законодавством, а також направити до Харківської філії ДП “Національні інформаційні системи” повідомлення та копію цього рішення задля виключення зі словників Державного реєстру речових прав на нерухоме майно назв провулків Ломоносова та Ломоносова 2 та включення нових назв провулок Ломоносова І та провулок Ломоносова ІІ.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 Міський голова                                                                   Ю.О. Прокопенко

Read 528 times

Main Menu

Kremins'ka TG