Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 02 січня 2018 14:22

28 сесія Про укладення договорів оренди

 УКРАЇНА

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА

КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ

ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

ДВАДЦЯТЬ ВОСЬМА  СЕСІЯ

 

РІШЕННЯ № 28/29

 

 21 грудня  2017 року                                                        

м. Кремінна

 

Про укладення

договорів  оренди

         

З метою оптимізації наповнення міського бюджету від оренди нерухомого майна комунальної власності, розглянувши  клопотання коледжу Луганської державної академії культури та мистецтва, відповідно до Закону України «Про оренду державного та комунального майна»,  керуючись статтями 25, 26, 59, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,  сесія міської ради

                                                 ВИРІШИЛА :

  1. Визначити балансоутримувачем об’єкта комунального майна Кремінської територіальної громади – окремої нежитлової будівлі, яка знаходиться за адресою: місто Кремінна Кремінського району Луганської області , площа Красна, 20 - виконком Кремінської міської ради.
  2. Громадській організації «Кремінський центр регіонального розвитку «Наша громада»» провести передачу вищевказаного майна на баланс виконкому Кремінської міської ради відповідно до чинного законодавства.
  3. Планово-фінансовому відділу апарату виконкому Кремінської міської ради, поставити на баланс нерухоме майно, провести уточнення балансової вартості, привести у відповідність технічну та бухгалтерську документацію та провести передачу вивільнених площ в оренду бажаючим, відповідно до вимог чинного законодавства.
  4. Доручити балансоутримувачу в особі міського голови Прокопенку Ю.О. підписати укладені додаткові угоди в частині зміни балансоутримувача та займаної площі з:

 - Кремінським районним центром соціальних служб для сімї, дітей та молоді, на приміщення загальною площею 164,44 кв.м, терміном до 10.11.2018 р., з орендною платою 1грн./рік;

- Сєверодонецьким, місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги на приміщення загальною площею 15,5 кв.м, терміном до 01.08.2019 р., з орендною платою 1 грн./рік.

5.Рішення п’ятдесят дев’ятої сесії Кремінської міської ради шостого скликання  від 25.03.2015р. №59/23 «Про визначення балансоутримувача об’єкта нерухомого майна комунальної власності, який знаходиться за адресою м. Кремінна, площа Красна, 20», вважати таким, що втратило чинність.

6.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань соціально-економічного розвитку, планування ,бюджету та фінансів.

 

 

 

 

         Міський голова                                          Ю.О. Прокопенко

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Read 666 times

Main Menu

Kremins'ka TG