Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 31 жовтня 2017 16:43

26 сесія. Про внесення змін до Програми Соцеко на 2017 рік

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
ДВАДЦЯТЬ ШОСТА СЕСІЯ
РІШЕННЯ № 26/2

«25» жовтня 2017 року
м. Кремінна

 

Про внесення змін до Програми соціально-
економічного та культурного розвитку
міста Кремінна на 2017 рік

 

На підставі рекомендацій комісії міської ради з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів, керуючись пунктом 22 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 ВИРІШИЛА:

  1. Розділ «Заходи з реалізації програми соціально-економічного та культурного розвитку м.Кремінна на 2017 рік» Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2017 рік викласти в новій редакції згідно з додатками.

Додаток 1 – 19 арк.

  1. Внести зміна до Програми проведення урочистих та святкових заходів у м. Кремінна на 2017 рік та викласти Заходи щодо виконання Програми проведення урочистих та святкових заходів в м.Кремінна на 2017 рік в новій редакції згідно з додатком.

 Додаток 2 – 4 арк.

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійно діючі комісії Кремінської міської ради з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів.

 

Секретар міської ради                                                       Е. В. Пилипенко


 

Пояснювальна до рішення 26 сесії міської ради
«Про внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2017 рік»

 

 Виконавчий комітет Кремінської міської ради надає наступні пропозиції про внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2017 рік, у зв’язку зі змінами обставин які виникли у процесі виконання міського бюджету, а саме:

 

Інвестиційна діяльність

  1. Зменшити видатки по проектній діяльності по Проектам обласного конкурсу проектів місцевого розвитку по Кремінській міській ради (лист ОДА), в т.ч.:

1.1. Закрити Проект «Підвищення рівня інформованості мешканців міста Кремінна про мерію міста шляхом встановлення вуличного інформаційного світлодіодного екрану в центральній частині міста» у сумі 225,000 тис. грн.

1.2. Закрити Проект «Підвищення надійності сталого рівня водо забезпечення м.Кроемінна» (придбання насосної станції) у сумі 235,000 тис. грн.

1.3. Закрити Проект «Зменшення ризику виникнення техногенної катастрофи в м.Кремінна шляхом придбання насосної станції на КНС» у сумі 235,000 тис. грн.

1.4. Закрити Проект «Кремінна – безпечне місто» у сумі 250,399 тис. грн.

Фінансова підтримка об’єктів житлово-комунального господарства

Передбачити видатки на придбання лічильника холодної води НС «Кремінська» в сумі 19,000 тис.грн. (Службова записка першого заступника).

 

Благоустрій

Збільшити видатки на зріз аварійних дерев в сумі 50,000 тис.грн. (Службова записка першого заступника).

Передбачити видатки на придбання проводу для виконання робіт з відновлення зовнішнього освітлення в сумі 85,000 тис.грн. (Службова записка першого заступника).

 

Створення та поповнення матеріального резерву паливно-мастильних матеріалів

Збільшити видатки на поповнення матеріального резерву паливно-мастильними матеріалами в сумі 4850 грн. (Службова записка першого заступника).

 

Житловий фонд

Передбачити видатки на проведення капітального ремонт козирка на умовах співфінансування житлового будинку за адресою пров.Дружби,16, в т.ч. розробка ПК документації, технічний нагляд за виконанням робіт (Службова записка першого заступника) в сумі 10,000 тис.грн. (Службова записка першого заступника).

 

ЗАХОДИ
щодо виконання Програми проведення урочистих та святкових заходів
в м.Кремінна на 2017 рік

 

Зменшити видатки на заходи з нагоди Дня Пива в сумі 50 000 грн.

Збільшити видатки на заходи з нагоди Всесвітнього Дня футболу у сумі 14750 грн. (придбання футбольної форми аматорській команді з міні-футболу «Чайка» з гербом міста, назвою команди та номером гравця).

Збільшити видатки на проведення святкових та урочистих заходів з нагоди Новорічних та Різдвяних свят, свята Святого Миколая на 35250 грн.

 

Заступник міського голови
з фінансово-економічних питань                                                                           Н.М. Макогон

Read 531 times

Main Menu

Kremins'ka TG