Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 09 березня 2017 08:19

20 сесія. Про надання згоди на зміну цільового призначення земельної ділянки по вул Клубна

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
ДВАДЦЯТА СЕСІЯ
РІШЕННЯ № 20/21

 «01» березня 2017 р.
м. Кремінна

 

Про надання дозволу на проведення робіт по зміні цільового призначення земельної ділянки гр. --
(вул. Клубна (колишня вул. Войкова), 1)

 

Розглянувши заяву громадянина -- про надання дозволу на проведення робіт по зміні цільового призначення земельної ділянки із земель промисловості – для утримання ковбасного цеху на землі житлової та громадської забудови – для будівництва та обслуговування будівель громадської організації «Кремінський районний спортивний клуб «Піраміда», враховуючи договір № 1 від 04.01.2016 року безоплатного користування приміщення, керуючись ст. 12, 20, 83, 122, 124 Земельного кодексу України, ст. 20 Закону України «Про землеустрій», ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1.        Надати дозвіл громадянину --, який мешкає за адресою: м--, змінити цільове призначення земельної ділянки комунальної власності із земель промисловості – для утримання ковбасного цеху, розташованої по вул. Клубна (колишня вул. Войкова), 1, площею 0,1023 га на землі житлової та громадської забудови – для будівництва та обслуговування будівель громадської організації «Кремінський районний спортивний клуб «Піраміда» з послідуючою передачею в оренду.

2.        Громадянину -- розробити за допомогою проектної організації, яка має право на виконання даного виду робіт, проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у зв’язку зі зміною цільового призначення для будівництва та обслуговування будівель громадської організації.
Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки надати на розгляд та затвердження в установленому законом порядку.

3.        Установити строк дії даного рішення – 6 (шість) місяців.

4.        Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

 

Міський голова                                                                          Ю.О. Прокопенко

Read 932 times

Main Menu

Kremins'ka TG