Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 05 травня 2016 10:55

8 сесія. Про затвердження положення про управління будинком

УКРАЇНА

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
ВОСЬМА
СЕСІЯ
РІШЕННЯ № 8/9

 

“ 27 ” квітня 2016 р.
м. Кремінна

Про затвердження Положення про
надання послуг з управління будинком,
спорудою, житловим комплексом або
комплексом будинків і споруд,
Положення про управителя будинком,
спорудою, житловим комплексом або
комплексом будинків і споруд та
Договору про надання послуг з управління
будинком, спорудою, житловим комплексом
або комплексом будинків і споруд

 

З метою демонополізації, створення конкурентного середовища на ринку житлово-комунальних послуг, зокрема у сфері управління житловими фондом, реалізації прав та виконанням обов’язків співвласників багатоквартирного будинку щодо його утримання та управління, відповідно до Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Закону України «Про об`єднання співвласників багатоквартирного будинку»,ст.ст. 317,322,369,382 Цивільного кодексу України, Житлового кодексу України, ст.10 Закону України «Про приватизацію державного житлового фонду», постанови Кабінету Мінстрів України від 20.05.2009р. № 484 «Про затвердження Типового договору про надання послуг з управління будинком, спорудою, житловим комплексом або комплексом будинків і споруд», наказу Держжитлокомунгоспу «Про затвердження Правил утримання жилих будинків та прибудинкових територій» від 17.05.2005 №76, наказу Міністерства з питань житлово-комунального господарства України «Про затвердження Правил управління будинком, спорудою, житловим комплексом або комплексом будинків і споруд» від 02.02.2009 №13, Наказу Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства від 25.04.2005р. №60 «Про затвердження Порядку визначення виконавця житлово-комунальних послуг у житловому фонді», керуючись ст. ст. 29, 30, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

1.                Затвердити Положення про надання послуг з управління будинком, спорудою, житловим комплексом або комплексом будинків і споруд.

Додаток 1 – арк.

2.                Затвердити Положення про управителя будинком, спорудою, житловим комплексом або комплексом будинків і споруд.

Додаток 2 - арк.

3.                Затвердити Договір Про надання послуги з управління будинком, спорудою або групою будинків та при будинкових територій.

Додаток 3 - арк.

4. Рекомендувати співвласникам багатоквартирних будинків, їх об`єднанням (ОСББ), житлово-будівельним кооперативам (ЖБК) забезпечувати утримання та експлуатацію житлового фонду шляхом залучення професійних управителів.

5. Відділу розвитку житлово-комунального господарства та будівництва апарату виконавчого комітету міської ради :

5.1. здійснювати контроль за діяльністю підприємств, які надають послуги з управління будинком;

5.2. проводити консультативно-роз’яснювальну роботу для власників/співвласників будинку щодо створення об’єднань співвласників багатоповерхових будинків (ОСББ) в місті Кремінна;

5.3. проводити консультативно-роз’яснювальну роботу для власників/співвласників будинку щодо впровадження управителів в місті Кремінна.

6. Секретарю Кремінської міської ради оприлюднити дане рішення в ЗМІ.

7. Рішення набирає чинності з дня його опублікування.

8. Контроль за виконання даного рішення покласти на постійно діючу комісію Кремінської міської ради з питань житлово –комунального господарства , розвитку суб'ектів малого підприємництва , торгівлі та побуту , транспорту та зв'язку.

 

Міський голова                                                 Ю. О. Прокопенко

Read 558 times

Main Menu

Kremins'ka TG