Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 04 квітня 2016 13:34

7 сесія. Про переукладення договору оренди, архів РДА

УКРАЇНА

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
СЬОМА СЕСІЯ
РІШЕННЯ № 7/13

« 30 » березня 2016 року
м. Кремінна

 

Про переукладення договору оренди
окремо визначеного майна комунальної власності
з Кремінською РДА (архів)

Розглянувши клопотання Голови Кремінської районної державної адміністрації Чехути Н.В., щодо наміру подальшого використання частини нежитлових приміщень під утримання архівного відділу РДА, у зв’язку з тим, що відповідно до п.3 ст. 17 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», РДА була орендарем, який належним чином виконував свої обов’язки є державною установою, та має переважне право на підписання договору оренди, керуючись п. 30 ст. 26, ст. ст. 59, 60 Закону України “ Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Виконкому міської ради провести роботу з переукладення договору оренди нежитлового приміщення загальною площею 128,8 кв.м, яке є власністю Кремінської територіальної громади, знаходиться на балансі виконкому Кремінської міської ради, розташоване за адресою: проспект Дружби (Леніна), 14, І поверх, місто Кремінна Луганської області, відповідно до чинного законодавства, з Кремінською районною державною адміністрацією, як з орендарем, який належним чином виконував свої обов’язки , та має переважне право на підписання договору оренди на таких же умовах, терміном до 3-х років.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань соціально-економічного розвитку, планування , бюджету та фінансів.

 

 

Міський голова                                                           Ю.О. Прокопенко

Read 540 times

Main Menu

Kremins'ka TG