Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 28 грудня 2021 16:32

12/24. Про прийняття на баланс Кремінської міської ради житлової квартири

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ДВАНАДЦЯТА
CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

 22 грудня 2021 року

Кремінна

№ 12/24

Про прийняття на баланс
Кремінської міської ради
житлової квартири

 

З метою ефективного використання майна, що знаходиться на території Кремінської територіальної громади, розглянувши лист генерального директора комунального некомерційного підприємства «Кремінська багатопрофільна лікарня Кремінської міської ради» (КНП «КБЛ Кремінської міської ради») від 17.12.2021 № 939 щодо передачі житлової квартири за адресою м.Кремінна, вул.Побєди буд.4 кв.3, яка має статус службового житла КНП «КБЛ Кремінської міської ради», на баланс Кремінської міської ради, відповідно до ст. ст. 316, 317, 318, 319, п. 2 ст. 324 Цивільного кодексу України, керуючись ст. ст. 26,60, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Прийняти на баланс Кремінської міської ради житлову квартиру загальною площею 42,5 м2, (службове житло КНП «КБЛ Кремінської міської ради» ) розташовану за адресою: Луганська область, місто Кремінна, вулиця Побєди, будинок 4, квартира 3.
  2. Прийом-передачу майна Кремінської територіальної громади провести у відповідності до чинного законодавства.
  3. Відділу бухгалтерського обліку та звітності Кремінської міської ради, забезпечити у встановленому законодавством порядку оприбуткування майна, що приймається на баланс Кремінської міської ради згідно з цим рішенням.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва, транспорту, зв'язку та сфери послуг.

 

Міський голова                     Володимир СТРУК

Read 220 times

Main Menu

Kremins'ka TG