accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 05 квітня 2019 16:55

Прес-тур «Кращий досвід реалізації проектів в рамках співпраці з міжнародними донорськими організаціями»

5 квітня у приміщенні Кремінської міської ради за ініціативи Луганського регіонального відділення Асоціації міст України в рамках проекту ПУЛЬС: Децентралізаційний марафон USAID було проведено Прес-тур «Кращий досвід реалізації проектів в рамках співпраці з міжнародними донорськими організаціями». До зустрічі долучилися 9 представників засобів масової інформації: обласна газета «Луганщина.UA», ПП «РРГП газети «Кремінщина», ГО КМЦ «Северский Донец», ГО «Думай, працюй, контролюй», газета «Голос України», газета «Урядовий кур'єр», радіо «Пульс», НДПІ «Водоочисні технології», Українське національне інформаційне агентство «Укрінформ». Нагадаємо, що за оцінкою Асоціації малих міст України Кремінна увійшла в десятку лідерів по залученню інвестиційних коштів у соціально-економічний розвиток міста.


Зустріч розпочалася з презентації міського голови Юрія Прокопенка, завдяки якій гості віртуально ознайомилися з реалізованими проектами. Дякуючи міжнародній підтримці у Кремінній поступово відновлюється інфраструктура. У 2018 році були завершені роботи з реконструкції водопровідних мереж, в результаті яких замінено 49,7 км трубопроводу, проведено ремонт будівлі насосної станції «Кремінська» та придбано нове обладнання для Житлівської насосної станції.

Особливу увагу міський голова приділив проекту NEFCO завдяки якому проведено капітальний ремонт у ДНЗ №1 «Ластівка». Після встановлення системи індивідуального погодозалежного регулювання в газовій котельні та енергозберігаючих світильників споживання електричної енергії у дитячому садочку зменшилось на 26%, а природного газу на 30%.


Завдяки співпраці з міжнародними донорськими організаціями було капітально відремонтовано автомобільний міст, створено Центр надання адміністративних послуг, придбано техніку для оформлення паспортів громадянина України та для виїзду закордон, встановлено світлодіодний екран у центрі міста та реалізовано багато інших проектів.
По завершенню зустрічі гості побачили реалізовані проекти на власні очі. Ознайомилися з роботою Центру надання адміністративних послуг, відвідали сесійну залу міської ради. Під час візиту до насосної станції «Кремінська» директор Кремінського ВУВКГ Дмитро Макарчук показав нове обладнання та розповів про механізм роботи насосної станції. Завідувач ДНЗ№1 «Ластівка» Анна Мацегора детально розповіла, які саме роботи були виконані під час реалізації проекту NEFCO. Також гості відвідали об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) «Бібліотечне». Голова правління Іван Корнюхін розповів, що у минулому році завдяки конкурсу міні-проектів «Місто своїми руками» у під’їздах будинку було встановлено нові віконні блоки та проведено ремонтні роботи з внутрішньобудинкового водопостачання.

Також нещодавно було реалізовано проект «Обладнання майданчику збору ТПВ» на території ОСББ. Нагадуємо, що даний проект переміг у конкурсі, який відбувся за підтримки Кремінської міської ради, Британської Ради в Україні (проект «Активні громадяни») та благодійного фонду «Молода громада».

Read 4522 times
Kremins'ka TG