accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 04 листопада 2021 17:15

Відкриття фельдшерського пункту після капітального ремонту у с.Червонопопівка

Сьогодні у жителів Червонопопівки відбулося урочисте відкриття фельдшерського пункту після капітального ремонту. На свято зібралися селяни, разом зі старостою Віктором Ляленком. Приїхали і почесні гості: міський голова Володимир Струк, заступник голови Сєвєродонецької райдержадміністрації Катерина Колесникова, директор КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Кремінської міської ради» Володимир Андрійчук, начальник відділу освіти, культури, молоді і спорту Олексій Удовенко.

Міському голові було доручено почесну місію – перерізати червону стрічку, щоб урочисто зайти до оновленого закладу. Він же, за традицією, розбив і тарілку, на якій лежали ножиці: на щастя, на удачу. І після цього всі присутні завітали до медпункту та з цікавістю оглянули кабінети. Здивуванню не було меж! Це не якісь там підфарбовані вікна, підлога і поклеєні шпалери. Тут все нове і за останнім словом дизайну: дзеркальна підлога, сяючі білим кахлем стіни, широкі світлі вікна, сучасна система опалення. А яка санітарна зона!

Тому один за одним селяни висловлювали свою вдячність.

Микола Максимович Іващенко: «Спасибі голові, депутатам. Оце ми бачимо, що про людей потурбувалися!»

Лариса Миколаївна Беришвилі: «Дуже красивий і затишний медичний пункт. Я часто звертаюся за допомогою, бо і з серцем проблеми, і з тиском. До Кремінної не наїздишся, а цей пункт для нас, літніх людей, – дуже важливий. Те, що у нас було раніше, і те, що отримали зараз – це небо і земля, немає ніякого порівняння! Нам дуже приємно і дякуємо за таку турботу владі громади».

Ганна Дарічева: «Красиво, затишно, по-сучасному. Для села це просто небачена розкіш. Бабусі, які все життя тяжко відпрацювали в колгоспі і не знають, що це таке ввімкнути кран з водою у хаті чи скористатися зручностями, приходять, дивляться і здивовано вимовляють: «Господи, та кому ж дякувати за цю красу?» Тепер ось мають можливість персонально подякувати Володимиру Олексійовичу Струку, депутатському корпусу, старості села».

До нас підійшла ціла група селян на прізвище Зьома (це найпоширеніше в селі прізвище) - Любов Єгорівна, Надія Петрівна, Володимир Іванович:
- Ми дуже раді, ремонт чудовий! Така краса нам і не снилася! Хоч багато років чекали, зверталися до кожного голови сільради, до районної влади і просили відремонтувати медпункт. Але нам тільки обіцяли. А новий голова не обіцяв, а взяв і зробив.

Катерина Колесникова, заступник голови Сєвєродонецької райдержадміністрації, ніби підтверджуючи слова селян, сказала: «Цей ФАП – яскравий приклад того, що ваш голова живе і працює для людей. З ним у вас все буде, село житиме і процвітатиме!».

Володимир Андрійчук, директор КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Кремінської міської ради», зазначив:
- Цей пункт – підрозділ нашого Центру первинної медико-санітарної допомоги. Вас обслуговує досвідчений фельдшер Людмила Левадна. А щонеділі прийматиме сільських пацієнтів і сімейний лікар. Тепер – у зручних і комфортних умовах. Ми про них давно мріяли. І після створення Кремінської громади, до якої увійшло і ваше село, наш голова Володимир Олексійович Струк першим ділом взявся за ремонт цього ФАПу. На сесії міської ради, за підтримки депутатів, були виділені кошти і в короткий строк зроблено капітальний ремонт приміщення. Вже завезли частину меблів, найближчим часом завеземо необхідне обладнання і ви будете отримувати ще більш кваліфіковану медичну допомогу.
- Ми робимо одну спільну справу – поліпшення добробуту нашої громади і її жителів, - звернувся до селян міський голова. - Ось реконструювали фельдшерський пункт. А далі в наших планах - і ремонт клубу, і освітлення вулиць, і придбання соціального автобусу, який перевозитиме жителів громади безкоштовно, за рахунок міського бюджету. І багато інших задумів маємо, які обов’язково втілимо в життя.

Здоров’я вам, благополуччя, життєвої енергії, тепла і затишку в родинах! Хай хвороби обходять вас стороною, а небо над вами хай буде завжди світлим і мирним!

Приємно було бачити селян у доброму настрої, з відкритими серцями, з радісними обличчями. Сьогодні це така рідкість! Реалії життя відучили людей насолоджуватися життям, щиро радіти маленьким дивам. «А так не повинно бути!» -заявляє міський голова і всіма своїми діями, стараннями, вмінням і розумом мало-помалу, крок за кроком створює грунт для того, щоб у людей був привід радуватися кожному дню.

Read 280 times
Kremins'ka TG