Print this page
Четвер, 27 травня 2021 15:37

Про затвердження Положення про платні медичні послуги та погодження тарифів на ці послуги, що надаються КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Кремінської міської ради»

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

____________ 2021 року

Кремінна

№ ____

Про затвердження Положення про платні медичні послуги
та погодження тарифів на ці послуги,
що надаються комунальним некомерційним підприємством
«Центр первинної медико-санітарної допомоги
Кремінської міської ради»

 

Розглянувиши лист генерального директора КНП “Центр ПМСД Кремінської міськради” від ________________, з метою покращення медичного обслуговування і залучення додаткових коштів для розвитку матеріально-технічної бази КНП “Центр ПМСД Кремінської міськради”, відповідно до ст.18 Закону України “Основи законодавства України про охорону здоров’я”, постанови Кабінету Міністрів України від 17.09.1996 № 1138 “Про затвердження переліку платних послуг, які надаються в державних і комунальних закладах охорони здоров’я та вищих медичних медичних навчальних закладах”, постанови Кабінету Міністрів України від 25.12.1996 №1548 “Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)”, керуючись ст. 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком Кремінської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Затвердити Положення про платні медичні послуги комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико-санітарної допомоги Кремінської міської ради”, що додається.
  2. Погодити тарифи на платні медичні послуги комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико-санітарної допомоги Кремінської міської ради”, що додається.
  3. Ввести в дію тарифи, встановлених цим рішенням, з моменту його оприлюднення.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на начальника управління внутрішнього контролю та аудиту міської ради Сафо С. О.

 

Міський голова                     Володимир СТРУК

Read 360 times