accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 25 серпня 2021 11:57

Святкування 30-ї річниці Дня Незалежності України

Кремінська громада яскраво відзначила 30-ту річницю Дня Незалежності України.

Святкова розважальна програма розпочалася на центральному проспекті міста о 16:00. Для юних мешканців громади було організовано книжкову виставку місцевих письменників та поетів, виставку робіт учнів художньої школи, веселу ігрову програму з різноманітними конкурсами, танцями, піснями, майстер класами, караоке та ляльковим театром, а для особливо активних - спортивні змагання.

Свято продовжилось покладанням квітів, урочистою, вишиванковою ходою центральною вулицею міста у супроводі кінного клубу та флешмобом на площі Красна.

З вітальним словом від імені міського голови Володимира Струка до громади звернулись заступник міського голови Сергій Сафо, від імені депутатського корпусу Кремінської міської ради виступила Інна Боярська. Також зі сцени лунали привітання від заступниці голови Сєвєродонецької РДА Катерини Колесникової та голови районної ради Володимира Прокопенка.

З нагоди 30-ї річниці Незалежності України та за особистий внесок у розвиток громади грамотами міської ради відзначено представників культури, освіти, медицини, спорту, преси та підприємницької діяльності.

Урочистості продовжились святковим концертом міського будинку культури та дискотекою.

 

Read 329 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG