accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 27 липня 2021 16:57

Угода про співпрацю Кремінського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування та Кремінської міськради

27 липня 2021 року було підписано угоду про співпрацю Кремінського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Луганській області та Кремінської міської ради Луганської області у сфері надання послуг з соціального страхування на рівні територіальної громади в особі В.о. начальника відділення Пахомової Ірини та управлінням «Центр надання адміністративних послуг» Кремінської міської ради в особі міського голови Струка Володимира з метою забезпечення доступності послуг Фонду соціального страхування України, впровадження обслуговування громадян на рівні територіальної громади та організації ефективного прийому суб’єктів звернення в ЦНАПі Кремінської міської ради.

Кремінська міська рада працює для мешканців своєї громади, які очікують зручних, якісних та доступних адміністративних послуг. Сутність роботи полягає в тому, що звернувшись до ЦНАП суб’єкт звернення може отримати у найкоротший строк і за мінімальної кількості відвідувань адміністративну послугу.

Read 258 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG