accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Неділя, 09 травня 2021 07:20

День Перемоги 2021

Шановні ветерани, усі жителі Кремінської громади!
 
Вітаю Вас із Днем Перемоги!
Щороку ми відзначаємо це величне свято, вітаємо наших ветеранів! Постійно в наших серцях і душах займає особливе місце жертовний подвиг наших батьків, матерів, дідусів і бабусь. 
Десятки мільйонів загиблих і скалічених, розірвані сім’ї, поламані долі, вщент зруйнована інфраструктура. Тільки за звільнення нашої рідної Кремінщини у 1943-му році загинуло щонайменше 8 тисяч наших співвітчизників. 
Напевно, в кожного з нас родичі зробили свій внесок у Велику Перемогу. 76 років тому вони відстояли право, щоб ми, їхні нащадки, могли вільно і щасливо жити. Мужні фронтовики, завзяті медики та усі працівники тилу – справжні ГЕРОЇ. Їхній подвиг житиме вічно! 9 травня 1945 року був, є і залишиться величним днем.
Свято Перемоги ми завжди будемо гідно відзначати. Закликаю всіх запалити свічку пам’яті, пригадати полеглих на фронті та тих, хто згодом одійшов у вічність. Відвідати знайомих ветеранів, дітей війни, усіх свідків тих страшних подій, яких з кожним роком стає все менше. Висловити їм слова підтримки, турботи, вдячності. 
Вічна пам’ять полеглим! Здоров’я, енергії, добра та миру живим!
Слава і честь ГЕРОЯМ-ВИЗВОЛИТЕЛЯМ!
 
З повагою, Кремінський міський голова Володимир Струк
Read 843 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG