accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 18 березня 2021 14:15

У Центрі надання адміністративних послуг Кремінської міської ради діє система розрахунків для оплати послуг через POS-термінали

З 17 березня 2021 року в Центрі надання адміністративних послуг Кремінської міської ради діє система розрахунків для оплати послуг через POS-термінали з метою покращення якості надання адміністративних, для чого укладено договір на обслуговування з Ощадбанком.
Така форма оплати дозволяє суб’єктам звернення зберегти свій час та отримати повноцінну адміністративну послугу, не виходячи з Центру. Позитивною стороною користування POS-терміналом є відсутність необхідності відвідування банківських установ, відстоювання величезних черг, що, перш за все, економить власний час при отриманні адміністративних послуг та створює комфортне перебування відвідувачів в Центрі.
Для висловлення суб’єктами звернень зауважень і пропозицій щодо якості надання адміністративних послуг у Центрі встановлено спеціальну скриньку. Також зауваження та пропозиції можуть бути надані представникам громадських об’єднань, які здійснюють моніторинг роботи Центру.
Read 951 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG