accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 01 червня 2023 11:37

Міжнародний День захисту дітей 2023

Дорогі наші, любі кремінські діти!

Традиційно першого літнього дня ми відзначаємо чудове і світле свято – Міжнародний День захисту дітей.

Щороку 1 червня над квітучою і затишною Кремінщиною неслася дзвінка пісня і повсюди лунав дитячий сміх – ми гучно вітали юних мешканців Кремінської громади зі святом. Другий рік поспіль День захисту дітей проходить у незвичних для маленьких сердець умовах, не вдома, під звуки сирен та вибухів. На жаль, наші діти дізналися про війну та ворожнечу не з книг, а від країни-сусіда. І тепер українські хлопчики та дічатка розмовляють про війну, малюють прапор України, співають «Червону калину» та на рівні з дорослими мріють про Перемогу.

Наше завдання сьогодні – вберегти та захистити найцінніше. Батьки роблять це через обійми, добрі слова та приємні спогади. А наші Герої захищають дітей та їхнє майбутнє на фронті. Бо нині для України День захисту дітей не лише 1 червня, а кожен день.

Бажаємо вам, дорогі хлопчики та дівчатка, Божого благословіння, міцного здоров’я, успіхів, щасливого дитинства, розуміння з боку батьків, сяючих посмішок, чистого та мирного неба над головою! Ви - це наше життя! А життя переможе!

З повагою, Кремінська міська військова адміністрація

Read 149 times

Media

Kremins'ka TG