accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 23 травня 2023 08:17

День Героїв 2023

23 травня Україна вшановує пам’ять всіх Героїв, які боролися за суверенітет і незалежність нашої країни та зараз виборюють нашу свободу, територіальну цілісність та право жити у вільній, незалежній державі.

Українські Герої — це українці, які жили в різні епохи й захищали рідну землю. Вони ставали до лав руських дружин великого князя Святослава і короля Данила, козацьких полків Богдана Хмельницького, Івана Мазепи, Івана Виговського, Української Галицької Армії Мирона Тарнавського, Січових стрільців Дмитра Вітовського, а також Армії Української Народної Республіки Симона Петлюри, Організації Українських Націоналістів Євгена Коновальця і Степана Бандери, Української Повстанської Армії. Сьогодні ж це свято всіх, хто бореться за незалежність, територіальну цілісність і суверенітет України.

День Героїв України покликаний відродити в українців героїчний дух минулих поколінь, які дали нашій історії яскраві приклади героїзму. Адже столітні випробування нашого народу ще раз засвідчили, що Україна лише тоді буде могутньою державою, коли національна ідея з кожним поколінням передаватиметься від діда до батька, від батька до сина. Обов’язок кожного з нас – завжди пам’ятати про Героїв, котрі віддали життя, захищаючи Україну.

А особливо важливим цей день став після 24 лютого 2022 року, коли відбулось повномасштабне вторгнення рф на територію України. Захисники і Захисниці України щоденно відстоюють суверенітет, територіальну цілісність та недоторканість нашої держави. Їх хоробрість, жертовність та вияв глибинної любові до власної країни назавжди залишаться в історії України.

Отже, у наш час, День Героїв це не лише можливість вшанувати пам’ять загиблих за волю України, але і звернути увагу на живих Героїв, які сьогодні воюють з найлютішим ворогом за нашу свободу, демонструючи незборимість української нації, велич духу українських вояків — борців за волю нашої держави.

У цей день бажаємо кожному Перемоги, аби на нашій рідній землі нарешті запанували мир і злагода. Добра Вам і Вашим родинам, а нашій державі – процвітання, сили і слави!

Слава Україні! Героям слава!

З повагою, Кремінська міська військова адміністрація

Read 97 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG